Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αγνώριστη στο νοσοκομείο η Βέφα Αλεξιάδου

Αγνώριστη στο νοσοκομείο η Βέφα Αλεξιάδου
Η γνωστή σεφ φαίνεται καταβεβλημένη, χωρίς ωστόσο να έχει κοινοποιήσει την αιτία για τη νοσηλεία της
Η Βέφα Αλεξιάδου βρίσκεται στο νοσοκομείο, όπως γνωστοποίησε η ίδια ανεβάζοντας στα social media μια φωτογραφία της από τον θάλαμο όπου νοσηλεύεται, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η γνωστή σεφ.
Ειδικότερα, το πρωί της Τετάρτης 6ης Σεπτέμβρίου, η Βέφα Αλεξιάδου ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook μια φωτογραφία της από το κρεβάτι του νοσοκομείου. Η γνωστή σεφ φαίνεται καταβεβλημένη, χωρίς ωστόσο να έχει κοινοποιήσει την αιτία για τη νοσηλεία της.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η γνωστή σεφ, πριν από δύο μήνες, σε συνέντευξη που είχε δώσει στον ιστότοπο dreamonline.gr, είχε μιλήσει για τις απώλειες στην οικογένειά της: "Όσο και να σας πω ότι πιστεύω στον Θεό είναι αδύνατο να καταλάβετε πόσο βαθιά πιστεύω. Αρκεί να σας πω ότι έχω το βάρος των τριών θανάτων, των δύο παιδιών μου και του συζύγου μου, και ο Θεός μου κρατάει το χέρι και με στηρίζει. Στην προσευχή μου παρακαλάω τον Θεό να μην μου αφήσει το χέρι".
"Γι’ αυτό δεν ντύνομαι στα μαύρα, γι’ αυτό βάφομαι, χτενίζομαι, συνεχίζω τη δουλειά μου. Ο Θεός δεν θέλει ούτε να κλαίμε, ούτε να το βάζουμε κάτω. Τα μαύρα ρούχα δεν τα φόρεσα, το μαύρο χρώμα όμως το κουβαλάω στην ψυχή μου μέχρι να κλείσω τα μάτια μου. Η μητέρα μου έλεγε να κλειδώνω τα βάσανα μου μέσα στο σπίτι μου, να μην τα κουβαλάω εκτός σπιτιού" ανέφερε η κυρία Αλεξιάδου.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η Βέφα Αλεξιάδου απέκτησε δύο κόρες, την Αλεξία, η οποία έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς στις 29 Οκτωβρίου 2014, και την Άντζελα, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 10 Φεβρουαρίου 2015.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης