Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ράλλυ Ακρόπολις 2023: Οι απείθαρχοι θεατές προκάλεσαν την ακύρωση ειδικής

Ράλλυ Ακρόπολις 2023: Οι απείθαρχοι θεατές προκάλεσαν την ακύρωση ειδικής
Για άλλη μία φορά, η συμπεριφορά των λίγων επηρεάζει αρνητικά τους πολλούς, με την 4η ειδική διαδρομή του Ράλλυ Ακρόπολις 2023 να ακυρώνεται.

Η FIA προχώρησε στην ματαίωση της 4ης ειδικής διαδρομής του Ράλλυ Ακρόπολις 2023, Λουτράκι 2. Σύμφωνα με την ενημέρωσή της, υπήρχε παρουσία θεατών σε απαγορευμένες περιοχές, που διακινδύνευαν και την δική τους ασφάλεια, αλλά και των πληρωμάτων.

Πλάνα onboard από τον Εσαπέκα Λάπι, έδειξαν τουλάχιστον δύο θεατές να στέκονται χαμηλότερα από το δρόμο, ακριβώς δίπλα από την αγωνιστική γραμμή.

Στην πρωτοπορία για την ώρα βρίσκεται ο Τιερί Νεβίλ, περσινός νικητής του Ράλλυ Ακρόπολις, αφού ήταν ο ταχύτερος στην Ε.Δ. 2.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Κάλε Ροβάνπερα, είχε μια μεγάλη στιγμή στην Ε.Δ. 3, όμως κατάφερε να διατηρήσει τον έλεγχο του αμαξιού του.

Ο Όττ Τάνακ αντιμετώπισε προβλήματα και δέχθηκε ποινή, καθώς δεν βρέθηκε στο προκαθορισμένο σημείο την ώρα που χρειαζόταν.

Η αγωνιστική δράση της ημέρας, ολοκληρώνεται με τις ειδικές διαδρομές 5 (Λιβαδειά) και 6 (Ελάτεια), οι οποίες έχουν ως ώρα εκκίνησης τις 15:12 και 16:45 αντίστοιχα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης