Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Έκλεισε η Εθνική Οδός, στο ύψος της Λάρισας, λόγω της πλημμύρας του Πηνειού

Έκλεισε η Εθνική Οδός, στο ύψος της Λάρισας, λόγω της πλημμύρας του Πηνειού
Η διακοπή κυκλοφορίας αφορά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας
Σχετικά Άρθρα
(upd1) Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, διακόπηκε νωρίς τα ξημερώματα του Σαββάτου 9/9 λόγω του μεγάλου όγκου νερού που υπάρχει στην περιοχή.
Αργότερα, μετά τις 9 το πρωί διακόπηκε και η κυκλοφορία των οχημάτων προς Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε ότι σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, λόγω αυξημένου όγκου υδάτων, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία, από το 400 χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας), έως το 471 χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, μέχρι την εξομάλυνση των κυκλοφοριακών συνθηκών.
Επίσης ότι έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων επί του Αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα:
από την χ/θ 261+280 (όρια νομού Μαγνησίας – νομού Φθιώτιδας) έως την χ/θ 321+580 (όρια νομού Μαγνησίας – νομού Λάρισας), εξαιρουμένων αυτών με προορισμό έως και την πόλη της Λάρισας & από την χ/θ 348+106 (A/K Νίκαιας) έως την χ/θ 400+265 (όρια Δ.Α. Λάρισας με Δ.Α. Πιερίας).
Εξαιρούνται τα οχήματα που έχουν τελικό προορισμό την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, καθώς και τα οχήματα οδικής βοήθειας και οχήματα εκτάκτου ανάγκης.
Τα υπόλοιπα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται στον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου Ημαθίας (474 χιλιόμετρο) του αυτοκινητόδρομου και μέσω της Εγνατίας Οδού θα κατευθύνονται προς Αθήνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης