Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αρτοποιός (Πυροσβεστική): Σε Μεταμόρφωση, Βλοχό και Φαρκαδώνα οι δύσκολες επιχειρήσεις

Αρτοποιός (Πυροσβεστική): Σε Μεταμόρφωση, Βλοχό και Φαρκαδώνα οι δύσκολες επιχειρήσεις
Tο μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στη γέφυρα που οδηγεί από τον Τύρναβο στη Λάρισα
Τα πιο δύσκολα μέρη στα οποία γίνονται επιχειρήσεις στην Καρδίτσα, είναι οι περιοχές Μεταμόρφωση, Βλοχός και Φαρκαδώνα, σύμφωνα με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Γ. Αρτοποιό, ενώ τα υπόλοιπα μέρη έχουν ελεγχθεί και στον Παλαμά γίνονται μόνο αντλήσεις υδάτων.
Ακόμη, ο κ. Αρτοποιός μιλώντας στον ΣΚΑΙ ανέφερε ότι στα Καλογριανά, Πηνειάδα, Σοφάδες, Πεδινό και Μεγάλα Καλύβια όλα τα σπίτια έχουν ελεγχθεί
Σε ό,τι αφορά τη Λάρισα, σύμφωνα με τον κ. Αρτοποιό, το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στη γέφυρα που οδηγεί από τον Τύρναβο στη Λάρισα, αλλά και ότι δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι στην περιοχή των Εργατικών κατοικιών, αλλά οι περισσότεροι παραμένουν στα σπίτια τους οικειοθελώς και γίνεται μεταφορά ανθρώπων που χρειάζονται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Τέλος, ξεκαθάρισε ότι παραμένει ο απολογισμός 15 νεκρών και δύο αγνοουμένων και δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη ανακοίνωση για 16ο νεκρό.

Στις 17:00 ενημέρωση από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στη Λάρισα

Το απόγευμα της Τρίτης 12/9, στις 17:00, θα πραγματοποιηθεί από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στη Λάρισα ενημέρωση για την κατάσταση στη Θεσσαλία.
Ειδικότερα, θα γίνει ενημέρωση από τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, αρμόδιο για την Αποκατάσταση από Φυσικές Καταστροφές και την Κρατική Αρωγή, Χρ. Τριαντόπουλο για την πορεία υλοποίησης του πλαισίου κρατικής αρωγής και στήριξης των πληγέντων στη Θεσσαλία, την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Ει.Αγαπηδάκη για τα θέματα δημόσιας υγείας, τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Δ. Σταμενίτη για τη διαδικασία συλλογής των νεκρών ζώων και τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Γ. Αρτοποιό για τις επιχειρήσεις παροχής βοήθειας, άντλησης υδάτων, διάνοιξης δρόμων και λοιπών εργασιών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης