Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Απεργία 21 Σεπτεμβρίου: Παραλύουν τα αεροδρόμια - 24ωρη απεργία από Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας

Απεργία 21 Σεπτεμβρίου: Παραλύουν τα αεροδρόμια - 24ωρη απεργία από Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας
Αναμένονται ανακοινώσεις από τις αεροπορικές εταιρείες όσον αφορά στα δρομολόγιά τους
«Ντόμινο» στη λειτουργία των αεροδρομίων αναμένεται να προκληθεί μεθαύριο, Πέμπτη (21/9), καθώς στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που εξήγγειλε η ΑΔΕΔΥ θα συμμετάσχουν και οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας.
«Η ΕΕΕΚΕ αποφάσισε να καλέσει τα μέλη της να συμμετέχουν στην εξαγγελθείσα από την ΑΔΕΔΥ 24ωρη απεργία την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023, ενάντια στο νέο αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.
Αναμένονται ανακοινώσεις από τις αεροπορικές εταιρείες όσον αφορά στα δρομολόγιά τους.
Απεργιακές κινητοποιήσεις για την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, έχουν ανακοινώσει μέχρι στιγμής η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), το ΠΑΜΕ, και η ΑΔΕΔΥ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε την προκήρυξη 24ωρης Πανεργατικής Πανελλαδικής Απεργίας, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, ενάντια στο νέο αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.
Απαιτούμε την απόσυρσή του και καλούμε τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στις συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται την ίδια μέρα σε όλη τη χώρα.
Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος, ώρα 10.30πμ.
Όλοι στον Αγώνα! Όλοι στην Απεργία!».

Πού έχει πορείες την Πέμπτη 21/9

Στην Αθήνα, απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Σεπτέμβριου, στις 10:30 στην πλατεία Συντάγματος. Στη Θεσσαλονίκη, στις 10:30 στο Άγαλμα Βενιζέλου. Στην Πάτρα, στις 10:30 έξω από τα γραφεία του Εργατικού Κέντρου (Κολοκοτρώνη 20). Στο Αλιβέρι, στις 10:00 στο Άγαλμα Λιγνιτωρύχου. Στη Βέροια, στις 10:30, στην πλατεία Δημαρχείου. Στα Γιάννενα, στις 10:30 στο Εργατικό Κέντρο.
Απεργία 21/9 - Τι ισχύει με ΜΜΜ
Ακόμα, δεν έχει γίνει σαφές τι θα κάνουν τα μέσα μεταφοράς (μετρό, λεωφορεία, κλπ), καθώς δεν έχουν γίνει ανακοινώσεις.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης