Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παπαγεωργίου: Θα ξαναδούμε στα 2,20 ευρώ το λίτρο τη βενζίνη – Στα 1,45 ευρώ το λίτρο το πετρέλαιο θέρμανσης

Παπαγεωργίου: Θα ξαναδούμε στα 2,20 ευρώ το  λίτρο τη βενζίνη – Στα 1,45 ευρώ το λίτρο το πετρέλαιο θέρμανσης
H τιμή εκκίνησης του πετρελαίου θέρμανσης «θα είναι στα 1,45 ευρώ το λίτρο», σύμφωνα με τον Ν. Παπαγεωργίου
Σχετικά Άρθρα
Βαθιά το χέρι στην τσέπη για να φουλάρουν τα ρεζερβουάρ των οχημάτων τους θα εξακολουθήσουν να βάζουν οι καταναλωτές και το επόμενο διάστημα, με τις εκτιμήσεις για την πορεία των τιμών να κάνουν λόγο για παρατεταμένη περίοδο ανόδου.
«Είναι μια νευρική περίοδος για τα καύσιμα. Μέσα σε 2,5 μήνες έχουν αυξηθεί 20 λεπτά οι τιμές. Δυστυχώς, θα είναι μια παρατεταμένη περίοδος ανόδου των τιμών και θα ξαναδούμε την τιμή της βενζίνης στα 2,20 ευρώ ανά λίτρο», τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Πρόεδρος των Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων Συνδέσμου Αττικής, Ν. Παπαγεωργίου.
Σύμφωνα με τον κ. Παπαγεωργίου, δεν υπάρχουν καλές ειδήσεις εδώ και καιρό, ώστε να ρίξουν τις τιμές, αλλά αντιθέτως κινήσεις της Ρωσίας συντηρούν το ράλι ανόδου στις διεθνείς τιμές και ακόλουθα στις λιανικές τιμές των καυσίμων παγκοσμίως.
Σε ό,τι αφορά το πετρέλαιο θέρμανσης, ο κ. Παπαγεωργίου ανέφερε ότι η τιμή εκκίνησης «θα είναι στα 1,45 ευρώ το λίτρο», τιμή που, όπως είπε, είναι απαγορευτική για τους περισσότερους καταναλωτές και «δεν θα υπάρχουν παραγγελίες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης