Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ναύπλιο: Ένταση στο δικαστήριο για τις σακούλες με τα περιττώματα που πέταξε ο δήμαρχος σε αντίπαλό του

Ναύπλιο: Ένταση στο δικαστήριο για τις σακούλες με τα περιττώματα που πέταξε ο δήμαρχος σε αντίπαλό του
Τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει ο κύριος Ορφανός αναφέρουν πως από τις 14 Αυγούστου ο κ Κωστούρος δεν μπορεί να πλησιάσει στα 200 μέτρα τον παλιό του φίλο και τωρινό αντίπαλό του
Ακραία ένταση επικράτησε στα δικαστήρια του Ναυπλίου όπου εκδικάστηκε η πρωτοφανής υπόθεση που αφορά τον απερχόμενο δήμαρχο Ναυπλίου, Δημήτρη Κωστούρο, που πέταξε σακούλα με σκουπίδια και περιττώματα στο σπίτι του αντιπάλου του, Δημήτρη Ορφανού.
Τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει ο κύριος Ορφανός αναφέρουν πως από τις 14 Αυγούστου ο κ Κωστούρος δεν μπορεί να πλησιάσει στα 200 μέτρα τον παλιό του φίλο και τωρινό αντίπαλό του.

Το βίντεο που ''πρόδωσε'' τον δήμαρχο Ναυπλίου

Οι πρωτοφανείς αυτές πράξεις του κύριου Κωστούρου έχουν καταγραφεί σε βίντεο, με τον κύριο Κωστούρο να παραδέχεται στη συνέχεια ότι έκανε λάθος αλλά ότι επρόκειτο για συμβολική κίνηση.
Ο κύριος Ορφανός μίλησε στον ALPHA, τονίζοντας πως η εξοχική κατοικία του βρίσκεται 8 χιλιόμετρα μακριά από την κατοικία του νυν δημάρχου, ωστόσο ο ίδιος αποφάσισε να προχωρήσει στην τοποθέτηση καμερών ώστε να διαπιστώσει ποιος πετάει σκουπίδια στο σπίτι του. Συμπλήρωσε ότι επιπλέον είχε λάβει και απειλητικά μηνύματα αλλά είχε βρει και ένα γκαζάκι στο ίδιο σημείο.
Ο υποψήφιος δήμαρχος διέψευσε πως ήταν φίλος με τον νυν δήμαρχο, ήταν απλά γνωστοί όπως είπε, ενώ έκανε λόγο για φυγομάχηση του δεύτερου που για δεύτερη φορά δεν παρευρέθηκε στο δικαστήριο και ζήτησε αναβολή.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης