Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Απίστευτη καταγγελία από τον Θανάση Βισκαδουράκη: Εισπρακτική «σήκωσε» την αποζημίωση από τον πλημμυροπαθή πεθερό του

Απίστευτη καταγγελία από τον Θανάση Βισκαδουράκη: Εισπρακτική «σήκωσε» την αποζημίωση από τον πλημμυροπαθή πεθερό του
Υπενθυμίζεται οτι η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού κατάγεται από τον Βλοχό Καρδίτσας, ο οποίος επλήγη από το προηγούμενο κύμα κακοκαιρίας
Σε μία ιδιαίτερα σοβαρή καταγγελία προχώρησε σήμερα ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο οποίος δήλωσε ότι εισπρακτική εταιρεία πήρε από τον τραπεζικό λογαριασμό του πλημμυροπαθούς πεθερού του την κρατική αποζημίωση για τις ζημιές που υπέστη από την κακοκαιρία Daniel.
Υπενθυμίζεται οτι η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού κατάγεται από τον Βλοχό Καρδίτσας, ο οποίος επλήγη από το προηγούμενο κύμα κακοκαιρίας. Οι γονείς της ζούσαν εκεί, στον Δήμο Παλαμά και όπως είχαν δηλώσει το σπίτι τους καταστράφηκε ολοσχερώς. 
Σήμερα, ο Θανάσης Βισκαδουράκης είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ "Οι Αταίριαστοι" ότι εισπρακτική εταιρεία πήρε και τις 6.500 ευρώ από τον λογαριασμό του πεθερού του.
"Μόλις με ενημέρωσε ο πεθερός μου ότι τα 6.500 ευρώ που έβαλε το κράτος για τους πλημμυροπαθείς τα σήκωσε εισπρακτική εταιρεία. Και τώρα οι άνθρωποι κλαίνε. Είναι έξω από την τράπεζα, παρακαλούν να επιστραφούν τα λεφτά" δήλωσε χαρακτηριστικά.
Οι παρουσιαστές της εκπομπής επισήμαναν ότι τα χρήματα αυτά είναι ακατάσχετα και δεν συμψηφίζονται, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο Δημήτρης Τσιόδρας, διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, ο οποίος βρισκόταν στο τηλεοπτικό στούντιο.
"Η πραγματικότητα όμως διαψεύδει αυτό που λέει ο κ. Τσιόδρας" απάντησε ο γνωστός ηθοποιός. "Είναι ακατάσχετο και πρέπει να αποκατασταθεί αυτό" σχολίασε με τη σειρά του ο κ. Τσιόδρας.
Οι δύο δημοσιογράφοι ζήτησαν από τους τηλεθεατές να επικοινωνήσουν με την εκπομπή στην περίπτωση που τους έχει συμβεί το ίδιο και τόνισαν ότι θα παρακολουθούν το θέμα.
"Ακόμα το σπίτι μέσα έχει νερά. Ο Βλοχός έχει καταστραφεί 100%. Τρέμω στην ιδέα να τους πω (σσ στα πεθερικά μου) ότι θα μετοικήσουν οι άνθρωποι. Παραμονεύουν οι εισπρακτικές", είπε ο Θανάσης Βισκαδουράκης και ευχαρίστησε του παρουσιαστές για τη στήριξη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης