Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καρύδης: Θα αργήσει να λειτουργήσει ξανά το ΟΑΚΑ - Είναι επικίνδυνο, το Στέγαστρο έχει μόνιμη ταλάντωση

Καρύδης: Θα αργήσει να λειτουργήσει ξανά το ΟΑΚΑ - Είναι επικίνδυνο, το Στέγαστρο έχει μόνιμη ταλάντωση
«Το στέγαστρο έχει πολλά προβλήματα τα οποία είναι εμφανή, όπως οι σκουριές και τα μπουλόνια που έχουν χαλαρώσει, και άλλα που έχουν κοπεί», τόνισε ο καθηγητής  Παναγιώτης Καρύδης
Θα πάρει αρκετό χρόνο η επισκευή του ΟΑΚΑ, όπως είπε ο καθηγητής αντισεισμικών κατασκευών του ΕΜΠ Παναγιώτης Καρύδης.
Σημείωσε ότι το Στάδιο και το Ποδηλατοδρόμιο κρίθηκαν επικίνδυνα και θα αργήσουν να λειτουργήσουν ξανά.
«Το στέγαστρο έχει πολλά προβλήματα τα οποία είναι εμφανή, όπως οι σκουριές και τα μπουλόνια που έχουν χαλαρώσει, και άλλα που έχουν κοπεί, και προέκυψαν λόγω της κακής συντήρησης αλλά υπάρχουν και αφανή σημεία, τα οποία είναι πολύ πιο επικίνδυνα, και χρειάζονται ενδελεχή έρευνα για την έκταση και την επικινδυνότητά τους», τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ.
Πρόσθεσε ότι το στέγαστρο έχει μόνιμη ταλάντωση η οποία δημιουργεί κόπωση του υλικού, κι εκτίμησε πως θα αργήσει να ξαναλειτουργήσει το στάδιο.
Θέση για το πολύκροτο θέμα που έχει προκύψει με την στατικότητα του στεγάστρου Καλατράβα και την αναστολή της λειτουργίας του ΟΑΚΑ, πήρε στις 30/9 και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.
Μιλώντας στην ΕΡΤ, έκανε γνωστό ότι η μελέτη έχει μεταφερθεί στο ΤΕΕ έτσι ώστε να εξεταστούν εκ νέου τα επίμαχα σημεία της, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι το ΟΑΚΑ θα επαναλειτουργήσει άμεσα και με απόλυτα ασφαλή τρόπο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης