Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Διαδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την Πρεσβεία του Ισραήλ - Έκλεισε η Κατεχάκη

Διαδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την Πρεσβεία του Ισραήλ - Έκλεισε η Κατεχάκη
Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν δημιουργήσει κλοιό περιμετρικά της πρεσβείας, με κλούβες των ΜΑΤ, ενώ έχει επιστρατευτεί και η «Αύρα»
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται στην Αθήνα, από διάφορες συλλογικότητες, έξω από την Πρεσβεία του Ισραήλ, για τα δραματικά γεγονότα στη Γάζα και τον κίνδυνο νέας ανάφλεξης στη Μέση Ανατολή.
Κυριαρχούν συνθήματα, "Λευτεριά στην Παλαιστίνη", "Εξω ο ισραηλινός στρατός κατοχής", "Καμιά συνεργασία με το κράτος τρομοκράτη του Ισραήλ".
Η Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη συμβολή των λεωφόρων Κατεχάκη και λεωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα.
Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν δημιουργήσει κλοιό περιμετρικά της πρεσβείας, με κλούβες των ΜΑΤ, ενώ έχει επιστρατευτεί και η «Αύρα».
Στη συγκέντρωση συμμετέχουν διάφορες συλλογικότητες ενώ στο κάλεσμα για την συγκέντρωση που έκανε η «Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση» αναφέρεται μεταξύ άλλων:
«Ο παλαιστινιακός λαός έδωσε μια γερή ανάσα αισιοδοξίας σε κάθε άνθρωπο που αγαπάει την ελευθερία. Οφείλουμε να του το ανταποδώσουμε εκφράζοντας την αλληλεγγύη μας με κάθε μέσο. Η παρουσία μας στη συγκέντρωση αλληλεγγύης είναι το ελάχιστο».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης