Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ξέσπασμα από την κόρη του Αχιλλέα Μπέου: Ο πατέρας μου είναι ομοφοβικός, έχω βιώσει τη βία - Έκανα ψυχοθεραπεία 10 χρόνια

Ξέσπασμα από την κόρη του Αχιλλέα Μπέου: Ο πατέρας μου είναι ομοφοβικός, έχω βιώσει τη βία - Έκανα ψυχοθεραπεία 10 χρόνια
Η δεύτερη κόρη του ζει μόνιμα στις ΗΠΑ

Σάλος ξέσπασε πριν από μερικές μέρες με τις ομοφοβικές δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη. Μετά τον ντόρο, η κόρη του Αργυρώ υποστήριξε ότι ο πατέρας της δεν είναι ομοφοβικός.
Κάτι όμως, που ήρθε σε αντιπαράθεση με τα όσα είπε η άλλη του κόρη, Eve (Ευτυχία), η οποία ζει μόνιμα στο εξωτερικό και συγκεκριμένη στις ΗΠΑ.

Σε συνομιλία που είχε με την Τζεφ Μοντάνα στο Instagram ανέφερε: «Είμαι η δεύτερη κόρη του Αχιλλέα Μπέου. Αυτά που λέγονται για την οικογένειά μου δεν μου αρέσουν. Δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος ο πατέρας μου. Σας το λέει άλλωστε "αυτός είμαι”. Σας το δείχνει. Αυτός είναι».
Και συνέχισε: «Υπήρχαν και φορές που πίστευα και εγώ κάποια πράγματα, γιατί έπρεπε να συνεχίσω να ζω με τα τραύματα που επιβίωσα. Αλλά η αλήθεια δεν παύει να είναι αλήθεια. Δεν είναι ότι δεν αγαπάω τον πατέρα μου. Τον αγαπάω, αλλά δεν θέλω και δεν μπορώ να ζήσω κοντά του. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, το τι έχει κάνει, τα τραύματα που έχω βιώσει, τη βία. Δυστυχώς αυτός είναι... Με τρομάζει....
Δεν πιστεύω αυτά που πιστεύει. Δεν είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι. Είναι ομοφοβικός. Αυτή είναι η αλήθεια. Μπορεί να μιλήσει με κάποιον που είναι γκέι, να έχει κάνει παρέα, αλλά η αλήθεια είναι αυτή, ότι είναι ομοφοβικός», ανέφερε.
«Έχω καταλάβει ποιος είναι, είμαι καλά. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία 10 χρόνια. Λυπάμαι την οικογένεια που είναι δίπλα του τώρα, γι' αυτούς λυπάμαι, όχι για αυτόν. Αυτός θα κάνει ό,τι έκανε πάντα. Με τον πατέρα μου δεν μιλάμε, δεν υπάρχει επικοινωνία. Τον αγαπάω και θέλω να είναι καλά. Αυτό μόνο», εξομολογήθηκε η Eve Μπέου.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης