Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ: Στις 4 οι συλλήψεις για την ανθρωποκτονία 8χρονου στο Ζεφύρι – Αναζητούνται άλλοι 4

ΕΛ.ΑΣ: Στις 4 οι συλλήψεις για την ανθρωποκτονία 8χρονου στο Ζεφύρι – Αναζητούνται άλλοι 4
Οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει στο παρελθόν  την ΕΛ.ΑΣ. για πλήθος αδικημάτων
Σχετικά Άρθρα
Σε 4 συλλήψεις για την ανθρωποκτονία 8χρονου στο Ζεφύρι προχώρησε η Ελληνιή Αστυνομία, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται ακόμη 4 άτομα.
Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής η υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 8χρονου και απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 7χρονου που τελέστηκαν το απόγευμα της 14ης Οκτωβρίου 2023 σε περιοχή του Ζεφυρίου.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν στις 17/10 , δυνάμει σχετικών ενταλμάτων σύλληψης, 4 άτομα ηλικίας 22, 30, 26 και 22 ετών, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα 4 άτομα, τα οποία αναζητούνται.
Οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για πλήθος αδικημάτων και οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Το περιστατικό

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι κατηγορούμενοι επιβαίνοντας σε τουλάχιστον 3 οχήματα προσέγγισαν οικία, όπου σε υπερυψωμένο μπαλκόνι αυτής βρίσκονταν γυναίκες και παιδιά, και χρησιμοποιώντας κυνηγετικές καραμπίνες και πιστόλια πυροβόλησαν επανειλημμένα.
Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε θανάσιμα ο 8χρονος, ενώ υπέστη σωματικές βλάβες ο 7χρονος.
Κατά την αυτοψία που διενεργήθηκε στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν στο οδόστρωμα 6 κάλυκες κυνηγετικού όπλου και 20 κάλυκες πυροβόλου όπλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης