Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλία: Καταγγελίες από πλημμυροπαθείς της Γιαννούλης για τη μη καταβολή αποζημιώσεων

Θεσσαλία: Καταγγελίες από πλημμυροπαθείς της Γιαννούλης για τη μη καταβολή αποζημιώσεων
Σοβαρά ερωτήματα απευθύνουν προς την κυβέρνηση οι πλημμυροπαθείς
Την μη καταβολή αποζημιώσεων στις 940 οικογένειες των δύο οικισμών των εργατικών κατοικιών Γιάννουλης, μετά τις πρόσφατες πλημμύρες εξέδωσε η Επιτροπή Πλημμυροπαθών.
Με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, κ. Τριαντόπουλου, για την άμεση καταβολή αποζημιώσεων σε πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, ο σύλλογος Πλημμυροπαθών Γιάννουλης επισημαίνει, σε σχετική ανακοίνωση, ότι «εδώ και 50 ημέρες, μετά την πλημμύρα, δεν έχει καταβληθεί ούτε 1 ευρώ ως αποζημίωση σε καμία από τις 940 περίπου οικογένειες, που επλήγησαν από τις πλημμύρες στις παλαιές και νέες εργατικές κατοικίες της Γιάννουλης Λάρισας».
Επίσης, στην ίδια ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, αναφέρονται τα εξής:

«Μήπως μπορεί να μας ενημερώσει αν και πότε θα γίνει δεύτερος – ουσιαστικός – έλεγχος από τη ΔΑΕΦΚ, για τις ζημιές που υπέστησαν τα ισόγεια διαμερίσματα και τα υπόγεια των εργατικών κατοικιών Γιάννουλης;

Μήπως μπορεί να μας ενημερώσει αν θα δώσουν αποζημίωση 100% για τις ζημιές που υπέστη κάθε πλημμυροαπθής σε κατοικία ή υπόγειο και πότε;

Οι πλημμυροπαθείς δεν θέλουν κουβέντες και κοροϊδία, απαιτούν εδώ και τώρα αποκατάσταση, με αποζημιώσεις 100% στη ζημιά που έπαθε κάθε οικογένεια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης