Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σοκ στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας - Μεταλλικά ράφια με ογκώδεις δικογραφίες καταπλάκωσαν κόσμο

Σοκ στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας - Μεταλλικά ράφια με ογκώδεις δικογραφίες καταπλάκωσαν κόσμο
Σε παράσταση διαμαρτυρίας προχωρά ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας την Τετάρτη
Τύχη βουνό είχαν χθες 30/10 ένας εργαζόμενος στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας και ένας υπάλληλος μεταφορικής εταιρείας οι οποίοι καταπλακώθηκαν από μεταλλικά ράφια τύπου dexion γεμάτα από ογκώδεις δικογραφίες. Σε παράσταση διαμαρτυρίας προχωρά ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας την Τετάρτη.
Όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας κατά τη διάρκεια της φόρτωσης των ραφιών με δικογραφίες, στο Ποινικό Μητρώο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, αυτά κατέρρευσαν με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί κάτω από το βάρος των δικογραφιών και των σίδερων, ο ένας εργαζόμενος ο οποίος τραυματίστηκε στην πλάτη και στα πόδια και ένας υπάλληλος μεταφορικής εταιρείας.
Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας
«Το μέγεθος της επικινδυνότητας του συμβάντος αποδεικνύεται απ’ το γεγονός ότι για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η βοήθεια – παρέμβαση πολιτών και συναδέλφων που βρίσκονταν στον χώρο» τονίζει ο σύλλογος εργαζομένων επισημαίνοντας ότι η φράση «μπορούσαμε να είχαμε νεκρό», ήταν «στο στόμα των συναδέλφων. Κοινώς, από καθαρή τύχη αποφύγαμε τα χειρότερα».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης