Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πορτογαλικά ΜΜΕ: Μπαίνει στη Rio Ave o Βαγγέλης Μαρινάκης

Πορτογαλικά ΜΜΕ: Μπαίνει στη Rio Ave o Βαγγέλης Μαρινάκης
Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι το ενδιαφέρον του Ελληνα εφοπλιστή είναι υπαρκτό και μάλιστα είναι διατεθειμένος να επενδύσει τα απαιτούμενα ποσά
Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, σκέφτεται να επενδύσει στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στη Rio Ave, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα της χώρας «Jornal de Noticias» σε ρεπορτάζ με τίτλο «ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού θέλει να επενδύσει στη Rio Ave».
Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στο βιογραφικό του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και της Nottingham Forest και σημειώνεται ότι το ενδιαφέρον του Ελληνα εφοπλιστή είναι υπαρκτό και μάλιστα είναι διατεθειμένος να επενδύσει τα απαιτούμενα ποσά, ώστε να δώσει λύση στα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου, ο οποίος είναι στην 16η θέση της βαθμολογίας.
Την Κυριακή θα διεξαχθεί γενική συνέλευση του πορτογαλικού συλλόγου με βασικό θέμα την κακή οικονομική κατάσταση και την αναζήτηση επενδυτών, καθώς μόνο έτσι θα παραμείνει «ζωντανός», όπως δήλωσε σχετικά η πρόεδρος Alexandrina Cruz:
«Είναι μια μοναδική ευκαιρία τόσο σε οικονομικό όσο και σε αθλητικό επίπεδο. Δεν υπάρχει plan Β. Η ομάδα χρειάζεται άμεσα οικονομική ενίσχυση για να συνεχίσει να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της. Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τη βοήθεια ενός ισχυρού επενδυτή.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης