Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ: Επιχειρησιακές δράσεις για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων σε Μαρούσι, Ηράκλειο και Νέα Ιωνία

ΕΛ.ΑΣ: Επιχειρησιακές δράσεις για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων σε Μαρούσι, Ηράκλειο και Νέα Ιωνία
Οι εξορμήσεις ολοκληρώθηκαν με 40 ελέγχους ατόμων
Ειδικές επιχειρησιακές δράσεις για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων πραγματοποιήθηκαν σε Μαρούσι, Ηράκλειο και Νέα Ιωνία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..
Πρόκειται για εξορμήσεις που έγιναν τις απογευματινές και βραδινές ώρες του Σαββάτου 18/11, κατόπιν συλλογής, διερεύνησης και αξιολόγησης δεδομένων αναφορικά με καταγεγραμμένες επαναλαμβανόμενες παραβατικές συμπεριφορές με ανήλικους εμπλεκόμενους σε συγκεκριμένα σημεία, οι οποίες αναπτύχθηκαν στις τρεις περιοχές, επικεντρώνοντας τις δυνάμεις σε περιβάλλοντα χώρο εμπορικού κέντρου και σε 2 σταθμούς ΗΣΑΠ.
Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, οι δράσεις αυτές οργανώθηκαν τόσο για την αποτροπή εκδήλωσης ανάλογων φαινομένων, όσο και για την πληρέστερη χαρτογράφηση των κινήσεων των ανηλίκων στις επίμαχες περιοχές.
Οι εξορμήσεις ολοκληρώθηκαν με 40 ελέγχους ατόμων, ενώ παρόμοιες ενέργειες θα συνεχιστούν στο πεδίο της πρόληψης και αντιμετώπισης του φαινομένου της νεανικής εγκληματικότητας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης