Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κολωνός - υπόθεση 12χρονης: Στις 8 Ιανουαρίου 2024 η δίκη των 26 κατηγορουμένων - Μαζί και η μητέρα της

Κολωνός - υπόθεση 12χρονης: Στις 8 Ιανουαρίου 2024 η δίκη των 26 κατηγορουμένων - Μαζί και η μητέρα της
Οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι
Στις 8 Ιανουαρίου 2024 θα δίνει ενώπιον του ΜΟΔ η δίκη των 26 κατηγορουμένων για την υπόθεση της 12χρονη από τον Κολωνό, θύματος σεξουαλικής βίας και εκμετάλλευσης, με βασικούς κατηγορούμενους τον Ηλία Μίχο και την μητέρα της.
Η εκδίκαση της υπόθεσης στην πιο σύντομη δικάσιμο ήταν εφικτή, καθώς οι κατηγορούμενοι, που είναι όλοι προσωρινά κρατούμενοι, έχουν συμπληρώσει 12 μήνες προφυλάκισης.
Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών (αριθμός 2865/2023), στο εδώλιο για βαριά αδικήματα που αφορούν τη σεξουαλική βία και εκπόρνευση της 12χρονη θα καθίσουν οι δύο πρωταγωνιστές της υπόθεσης,που είναι ο Ηλίας Μίχος που θα δικαστεί για βιασμό του κοριτσιού και για διακεκριμένη μαστροπεία. Επίσης, η 37χρονη μητέρα της, που είχε προφυλακιστεί για διακεκριμένη μαστροπεία θα λογοδοτήσει και για την επιπλέον κατηγορία της διακεκριμένης περίπτωσης πορνογραφίας ανηλίκου.
Στο βούλευμα οι δικαστές αναφέρουν ότι η 37χρονη μητέρα διέθετε έναντι αμοιβής σε πρόσωπα που προσδιορίζονται στην δικογραφία ηλεκτρονικό υλικό με το παιδί της γυμνό.
Ωστόσο, οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι είναι άνδρες που πλήρωναν για να βρεθούν με το κορίτσι και είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο.
Στο μεταξύ, βρίσκεται σε εξέλιξη ανάκριση για δεύτερη δικογραφία που σχηματίστηκε για να μην τεθούν ζητήματα συμπλήρωσης του ανώτατου ορίου προφυλάκισης των 18 μηνών των εμπλεκόμενων της υπόθεσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης