Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Νέο περιστατικό κακοποίησης σκύλου στον Βόλο – Πυροβόλησαν την αδέσποτη Μπέλλα

Νέο περιστατικό κακοποίησης σκύλου στον Βόλο – Πυροβόλησαν την αδέσποτη Μπέλλα
Επρόκειτο να υιοθετηθεί από οικογένεια στην Αθήνα
Ένα ακόμη περιστατικό άγριας κακοποίησης και θανάτωσης ζώου προστίθεται σε αυτά που συμβαίνουν – δυστυχώς – καθημερινά και είναι δραματικά περισσότερα από αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Η μόλις ενός έτους Μπέλλα, ένα από τα πολλα αδεσποτάκια του Βόλου που η τύχη φάνηκε να του χαμογελάει, καθώς σε λίγες μέρες θα έπαυε να είναι αδέσποτη και θα υιοθετούταν από οικογένεια στην Αθήνα, βρέθηκε νεκρή, το βράδυ της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου, σε οικόπεδο της περιοχής “Πευκάκια” Βόλου.
Το άψυχο κορμάκι της, γεμάτο σκάγια, βρήκε φιλόζωη κυρία που πήγαινε καθημερινά στο χώρο όπου βρίσκονται κι άλλα αδέσποτα σκυλάκια για να τα ταϊσει. Δίπλα της, βρέθηκε κι ένα σχοινί.
Η φιλόζωη κυρία, επικοινώνησε με κτηνίατρο της περιοχής και εν συνεχεία και με τον Κτηνιατρικό Σύλλογο, από όπου της δόθηκε η σύσταση να προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομία, όπως κι έκανε.
Το σκυλάκι παρέλαβαν στη συνέχεια, υπάλληλοι του Δήμου και το μετέφεραν σε κτηνίατρο που συνεργάζεται με τον Δήμο, ύστερα από μια πρώτη εξέταση του οποίου, φάνηκε ότι το σώμα του ζώου ήταν διάτρητο από σκάγια. Αύριο, αναμένεται να διενεργηθεί και νεκροψία – νεκροτομή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης