Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Λύτρας (συνήγορος 18χρονου): Είναι σοκαρισμένος, δεν είναι οργανωμένος οπαδός - Δύο οι ναυτικές φωτοβολίδες προς τον αστυνομικό

Λύτρας (συνήγορος 18χρονου): Είναι σοκαρισμένος, δεν είναι οργανωμένος οπαδός - Δύο οι ναυτικές φωτοβολίδες προς τον αστυνομικό
«Δεν έχει συμμετάσχει ποτέ σε επεισόδια. Δεν έχει συλληφθεί ποτέ. Δεν έχει τιμωρηθεί, ούτε κατηγορηθεί ποτέ. Και δεν είναι και οργανωμένος οπαδός, όπως ακούστηκε», είπε ο Απ. Λύτρας
Σχετικά Άρθρα
Δεν είναι οργανωμένος οπαδός και είναι σοκαρισμένος, δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση του 18χρονου συλληφθέντα για τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού με ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη.
Ο κ. Λύτρας μιλώντας στον ΑΝΤ1, στον ΣΚΑΪ και ΕΡΤ ανέφερε ότι ο 18χρονος και η οικογένειά του ρωτούν συνεχώς για την κατάσταση της υγείας του αστυνομικού, -ο οποίος νοσηλεύεται σε καταστολή σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Νίκαιας - και εύχονται την ταχεία ανάρρωση του.
Σημείωσε πως ο 18χρονος είναι σοκαρισμένος και αποκάλυψε ότι πέσανε προς το μέρος του αστυνομικού δύο φωτοβολίδες, από τις οποίες τη μία έριξε ο συλληφθέντας.
«Αυτό που είπε σε μένα είναι ότι δεν έριξα μόνο εγώ φωτοβολίδα προς τον αστυνομικό. Έπεσαν δυο φωτοβολίδες. Δεν ξέρουμε αν ο αστυνομικός τραυματίστηκε από τη φωτοβολίδα που έριξε ο 18χρονος» πρόσθεσε ο κ. Λύτρας.
«Δεν έχει συμμετάσχει ποτέ σε επεισόδια. Δεν έχει συλληφθεί ποτέ. Δεν έχει τιμωρηθεί, ούτε κατηγορηθεί ποτέ. Και δεν είναι και οργανωμένος οπαδός, όπως ακούστηκε», είπε ο κ. Λύτρας.
«Ανέφερε ότι ήταν μέσα στο γήπεδο και ότι κάποια στιγμή κάποια άτομα βγήκανε εκτός του γηπέδου. Μέσα σε αυτά και ο 18χρονος και προφανώς δεν ξεκίνησε από το σπίτι του παίρνοντας φωτοβολίδα. Εκεί πέρα κάποιος του την έδωσε που προφανώς είχε τέτοια πράγματα μαζί του», συμπλήρωσε και πρόσθεσε πως η μητέρα του 18χρονου το μόνο που γνώριζε ήταν ότι ο γιος της πηγαίνει στο γήπεδο.
«Αυτή τη στιγμή ο αστυνομικός χαροπαλεύει και το μυαλό όλων μας και της οικογένειας του 18χρονου είναι στην υγεία του αστυνομικού, να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα η υγεία του. Αυτό προέχει και αυτό ενδιαφέρει», κατέληξε ο κ. Λύτρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης