Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στον Ανακριτή ο 18χρονος συλληφθέντας για τον τραυματισμό του αστυνομικού στου Ρέντη

Στον Ανακριτή ο 18χρονος συλληφθέντας για τον τραυματισμό του αστυνομικού στου Ρέντη
Σε βάρος του 18χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος
Σχετικά Άρθρα
Στον Ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα, Δευτέρα 11/12, ο 18χρονος που συνελήφθη για τον τραυματισμό του 31χρoνου αστυνομικού, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ βαρύνεται και με άλλες σοβαρές κατηγορίες.
Ο Απ. Λύτρας, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση του 18χρονου, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «αυτό που είπε σε μένα είναι ότι δεν έριξα μόνο εγώ φωτοβολίδα προς τον αστυνομικό. Έπεσαν δυο φωτοβολίδες. Δεν ξέρουμε αν ο αστυνομικός τραυματίστηκε από τη φωτοβολίδα που έριξε ο 18χρονος».
Η άφιξη του 18χρονου στον Ανακριτή έγινε κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, με τον νεαρό να φορά φούτερ με κουκούλα και να έχει σκυμμένο το κεφάλι.
Σε βάρος του 18χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου για την αθλητική βία.
Ο νεαρός κατηγορείται για ηθική αυτουργία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών,για έκρηξη από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για τον άνθρωπο,διατάραξη οικιακής ειρήνης και για κατοχή βεγγαλικών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης