Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Ο ιδιοκτήτης σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη είχε καταδικαστεί για απόπειρα βιασμού

Θεσσαλονίκη: Ο ιδιοκτήτης σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη είχε καταδικαστεί για απόπειρα βιασμού
Το 2015, ο άνδρας είχε απασχολήσει, εκ νέου, τις αρχές, καθώς είχε μπει σε είσοδο πολυκατοικίας και είχε αυνανιστεί μπροστά σε μια 20χρονη
Αντιμέτωπος με κατηγορίες βιασμού έχει βρεθεί ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη στη Νεωχορούδα Θεσσαλονίκης.
Όπως μετέδωσε το Mega, ο 37χρονος, που κρίθηκε προφυλακιστέος για τον θάνατο της γυναίκας στη Θεσσαλονίκη από τα σκυλιά, είχε κατηγορηθεί πριν από 13 χρόνια, το 2010, για απόπειρα ληστείας μοτοσικλέτας στην Αλεξανδρούπολη. Τότε είχε συλληφθεί από τις Αρχές.
Το 2015, ο άνδρας είχε απασχολήσει, εκ νέου, τις αρχές, καθώς είχε μπει σε είσοδο πολυκατοικίας και είχε αυνανιστεί μπροστά σε μια 20χρονη. Ο 37χρονος είχε κατηγορηθεί για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις. Ο άνδρας, ωστόσο, αντιμετώπισε παρόμοιες κατηγορίες για πράξεις σε βάρος άλλης γυναίκας, στην Αλεξανδρούπολη.
Ένα χρόνο, αργότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άνδρας αποπειράθηκε να βιάσει την 20χρονη, στην οποία είχε επιτεθεί τον Οκτώβριο του 2015. Η νεαρή κατήγγειλε το συμβάν και η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια.
«Η απόπειρα βιασμού σε βάρος μου έγινε το 2016. Ήμουν φοιτήτρια στην Κομοτηνή. Πάλεψα μαζί του και στάθηκα τυχερή, γιατί βρέθηκε ένα παιδί εκείνη την ώρα στο σημείο, εκείνος τρομοκρατήθηκε και έφυγε», είπε στο Mega η φοιτήτρια.
«Μάλιστα, ένας αστυνομικός τότε μου είχε πει ότι είχαν γίνει άλλες 6-7 επιθέσεις από εκείνον, αλλά τα κορίτσια δεν τον είχαν καταγγείλει. Έμενα στην Αλεξανδρούπολη τότε. Συνήθιζε να βγαίνει στην Κομοτηνή, γιατί εκεί είχε πολλές φοιτήτριες. Τότε είχε υποστηρίξει ότι τον είχα καλέσει σπίτι μου. Βρέθηκε, όμως, βίντεο που έδειχνε ότι με ακολουθούσε επί ώρα», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης