Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Η «Ένοπλη Προλεταριακή Δικαιοσύνη» ανέλαβε την ευθύνη για τον εκρηκτικό μηχανισμό στην έδρα των ΜΑΤ

Η «Ένοπλη Προλεταριακή Δικαιοσύνη» ανέλαβε την ευθύνη για τον εκρηκτικό μηχανισμό στην έδρα των ΜΑΤ
Η ανακοίνωση έγινε με ανάρτηση σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου
Σχετικά Άρθρα
Την ευθύνη για τον εκρηκτικό μηχανισμό που εντοπίστηκε και εξουδετερώθηκε στην οδό Κοκκινοπούλου, έξω από την έδρα των ΜΑΤ, στο Γουδή, ανέλαβε η «Ένοπλη Προλεταριακή Δικαιοσύνη».
Η ανακοίνωση έγινε με ανάρτηση σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφέροντας πως την ενέργεια την αφιερώνουν «σε όσους και όσες έχουν δολοφονηθεί, βασανιστεί, ξυλοκοπηθεί, βιαστεί από την Ελληνική Αστυνομία», αλλά και προειδοποιώντας ότι «την επόμενη φορά δεν θα είναι το ίδιο τυχεροί».
Υπενθυμίζεται ότι το συμβάν σημειώθηκε τη Δευτέρα 18/12 και όπως είχε ανακοινώσει η ΕΛ.ΑΣ "ώρα 12:29 το Κέντρο της Άμεσης Δράσης Αττικής ενημερώθηκε τηλεφωνικά από την Εφημερίδα των Συντακτών ότι έλαβαν ηχογραφημένο μήνυμα το οποίο ανέφερε για ενεργοποίηση βόμβας σε στρατόπεδο κοντά στην έδρα των ΜΑΤ, η οποία επρόκειτο να εκραγεί σε 45 λεπτά.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, όπου διαπιστώθηκε σε σημείο με δέντρα η ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού και η περιοχή αποκλείστηκε έγκαιρα, καθώς σε περίπτωση έκρηξης θα απειλούνταν η σωματική ακεραιότητα φοιτητών από τις εγκαταστάσεις του παρακείμενου πανεπιστημίου, αστυνομικών και διερχόμενων πολιτών".
Από αστυνομικούς του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών πραγματοποιήθηκε η διαδικασία εξουδετέρωσης του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος έχει απεστάλη στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τα περαιτέρω.

www.bankingnews,gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης