Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Σε ένα 24ωρο βεβαιώθηκαν 775 παραβάσεις - Σύλληψη 25χρονου για διαρρήξεις αυτοκινήτων σε κοιμητήρια

Θεσσαλονίκη: Σε ένα 24ωρο βεβαιώθηκαν 775 παραβάσεις - Σύλληψη 25χρονου για διαρρήξεις αυτοκινήτων σε κοιμητήρια
Σε βάρος του 25χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών
Συνολικά 775 παραβάσεις βεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων, ενώ έγινε και μια σύλληψη ενός 25χρονου για διαρρήξεις αυτοκινήτων σε κοιμητήρια στη Δυτική Θεσσαλονίκη.
Σε βάρος του 25χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, ο 25χρονος εντοπίσθηκε, τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου 30/12 και συνελήφθη με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, καθώς την προηγούμενη ημέρα είχε διαρρήξει αυτοκίνητο από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσε μία τσάντα.
Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς από τις 20 Νοεμβρίου 2023 διέρρηξε 5 επιπλέον οχήματα, από τα οποία αφαίρεσε χρήματα και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα των ιδιοκτητών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Τροχονομικοί έλεγχοι

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, με στόχο την οδική ασφάλεια, τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και την εξάλειψη των συνθηκών που επιτείνουν τις συνέπειες τους, πραγματοποιεί συστηματικούς τροχονομικούς ελέγχους.
Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και βεβαίωσαν συνολικά 775 παραβάσεις, εκ των οποίων 532 για παράνομη στάθμευση, 129 για υπερβολική ταχύτητα, 9 για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και 105 λοιπές παραβάσεις.
Επιπρόσθετα, κατόπιν εντολής του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας, αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Κιλκίς, τις βραδινές ώρες του Σαββάτου 30/12 έως τις πρώτες πρωινές της Κυριακής 31/12 παρείχαν συνδρομή πραγματοποιώντας ελέγχους οχημάτων, όπου διαπίστωσαν συνολικά 104 παραβάσεις που αφορούσαν σε παράνομη στάθμευση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης