Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Δεν θα ανοίξουν στις 8/1 δύο σχολεία στην Πυλαία, λόγω πτώσης δέντρων και ζημιών στις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου

Θεσσαλονίκη: Δεν θα ανοίξουν στις 8/1 δύο σχολεία στην Πυλαία, λόγω πτώσης δέντρων και ζημιών στις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου
H αναστολή λειτουργίας οφείλεται στην πτώση δένδρων στην περίφραξη των σχολείων, κυρίως δε λόγω της καταστροφής των εγκαταστάσεων φυσικού αερίου από την κακοκαιρία
Μπορεί τη Δευτέρα 8/1 οι μαθητές να επιστρέφουν στα θρανία, αυτό όμως δεν θα συμβεί σε δύο σχολεία στην Πυλαία, λόγω της πτώσης δέντρων από την κακοκαιρία και της καταστροφής των εγκαταστάσεων φυσικού αερίου.
Συγκεκριμένα, κλειστά θα παραμείνουν το 2ο Νηπιαγωγείο Πυλαίας και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Πυλαίας, όπως ενημερώνει ο Δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, η αναστολή λειτουργίας οφείλεται στην πτώση δένδρων στην περίφραξη των σχολείων, κυρίως δε λόγω της καταστροφής των εγκαταστάσεων φυσικού αερίου από την κακοκαιρία.
Όλες οι υπηρεσίες του δήμου βρίσκονται στον χώρο για την αποκατάσταση των ζημιών και συνεργάζονται με την ΕΔΑ ΘΕΣΣ για την αποκατάσταση του δικτύου φυσικού αερίου.
Ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη επισημαίνει ότι θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις ανάλογα με την πορεία των εργασιών αποκατάστασης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης