Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Άδωνις Γεωργιάδης για Πορτοσάλτε: Απαράδεκτη η φράση μου - Δεν είχα πρόθεση να τον προσβάλλω - Είμαι ο πιο φανατικός φίλος του

Άδωνις Γεωργιάδης για Πορτοσάλτε: Απαράδεκτη η φράση μου - Δεν είχα πρόθεση να τον προσβάλλω - Είμαι ο πιο φανατικός φίλος του
Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ επέκρινε τον νέο υπουργό Υγείας και την Ειρήνη Αγαπηδάκη για τη διαγραφή του προστίμου στους ηλικιωμένους που δεν είχαν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού
Σχετικά Άρθρα
Έμμεση συγγνώμη από τον Άρη Πορτοσάλτε ζήτησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης για τη φράση του "γίνεσαι Σόιμπλε" προς τον δημοσιογράφο σε χθεσινή ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΚΑΪ.
Ειδικότερα, Άδωνις Γεωργιάδης και Άρης Προτοσάλτε διαφώνησαν χθες κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής του ΣΚΑΪ με αφορμή την εξαγγελία ότι θα διαγραφούν τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν στους άνω των 60 που είχαν αρνηθεί να εμβολιαστούν για τον κορονοϊό. Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: "Γίνεσαι Schäuble" στον Άρη Πορτοσάλτε, με τον δημοσιογράφο να χαρακτηρίζει "χτύπημα κάτω από τη ζώνη" την ατάκα του υπουργού Υγείας.
Σε σημερινή ανάρτησή του στο "Χ", ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε τη φράση του απαράδεκτη, δηλώνοντας ο πιο φανατικός των πιο φανατικών θαυμαστών του Άρη Πορτοσάλτε, ενώ τόνισε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να προσβάλει τον γνωστό δημοσιογράφο.

Η πλήρης ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τον Άρη Πορτοσάλτε

"Χθες κατά την διάρκεια της συνέντευξης μου με τον Άρη Πορτοσλάλτε για την διαγραφή των προστίμων στους ανεμβολίαστους, μου ξέφυγε μία απαράδεκτη για τον Άρη Πορτοσάλτε φράση, που αμέσως ανακάλεσα, διότι δεν είχα πραγματικά καμμία πρόθεση να τον προσβάλω.
Κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν κόντρα μου με αυτόν. Λοιπόν για να τα ξεκαθαρίζουμε: έχω γνωρίσει στην ζωή μου χιλιάδες ανθρώπους κατά κυριολεξία, αλλά κανέναν απολύτως τόσο ακέραιο όσο τον Άρη Πορτοσάλτε.
Ξέρω ότι έχει φανατικούς φίλους και φανατικούς εχθρούς, όπως όλοι οι άνθρωποι που έχουν γνώμη και την υπερασπίζονται, αλλά μεταξύ των φανατικών του φίλων εμένα μπορείτε να με συμπεριλάβετε ως τον πιο φανατικό. Πραγματικά στενοχωρέθηκα με το χθεσινό περιστατικό, για το οποίο αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη, καμμία φορά όταν μιλάς σε ζωντανή εκπομπή μπορεί να ακουστεί κάτι όχι όπως θα το ήθελες.
Ο ίδιος ούτε έδωσε σημασία και αποδεικνύοντας τον καλό του χαρακτήρα το ξέχασε αμέσως, όμως εγώ δεν θέλω να γράφεται τίποτε εναντίον αυτού του ανθρώπου εξαιτίας μου. Και φυσικά δεν θα συμφωνούμε σε όλα και συνήθως όταν μου ασκεί κριτική δίκιο έχει. Καλημέρα Άρη!".

Άδωνις Γεωργιάδης σε Άρης Πορτοσάλτε: "Μη γίνεσαι Schäuble" 

Να υπενθυμίσουμε ότι την Πέμπτη 11/1 άναψαν τα αίματα στον ραδιοφωνικό αέρα του ΣΚΑΪ 100,3 FM, όταν ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε και του Μπάμπη Παπαδημητρίου.
Νωρίτερα, όπως έκανε και στον τηλεοπτικό σταθμό, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ επέκρινε τον νέο υπουργό Υγείας και την Ειρήνη Αγαπηδάκη για τη διαγραφή του προστίμου στους ηλικιωμένους που δεν είχαν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.
Όπως ανέφερε, "για να θεωρείται σοβαρό ένα κράτος πρέπει όταν επιβάλλει ένα πρόστιμο αυτό να εισπράττεται. Εάν η κυβέρνηση έκανε λάθος τότε που το επέβαλε, πρέπει να το παραδεχτεί, να πει έκανα λάθος, δεν πρόκειται να το επαναλάβω. Αλλά το πρόστιμο είναι πρόστιμο", δήλωσε.
Μάλιστα, πρότεινε να "επιστραφούν τα χρήματα και σε όσους πλήρωσαν το πρόστιμο, εάν επιμείνουν στην εξαγγελία τους οι υπουργοί. Σε αντίθετη περίπτωση όσοι πλήρωσαν θα θεωρουν τον εαυτό τους κορόιδο".
Τότε, ο Άδωνις Γεωργιάδης πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή για να εξηγήσει το σκεπτικό της απόφασης και δήλωσε ότι "σήμερα το πλαίσιο έχει αλλάξει, η οικονομία είναι ανοιχτή, η πανδημία είναι πολύ πιο ήπια, είναι ένα κομμάτι της κανονικότητάς μας και τώρα ο στόχος έχει αλλάξει. Είναι να πείσουμε".
Ωστόσο, μεταξύ άλλων ανέφερε προς τον δημοσιογράφο: "Μη γίνεσαι Schäuble. Γίνεσαι λίγο Schäuble, τον αείμνηστο. Μην γίνεσαι Schäuble".
Τότε, ο Άρης Πορτοσάλτε, ανέφερε πως "τώρα αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Πήγαμε μακριά. Όχι, μισό λεπτό. Είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη".
Ο υπουργός Υγείας, λοιπόν, θέλησε να δώσει τέλος στην ένταση και είπε πως "το διαγράφω. Εννοώ μη γινόμαστε υπερβολικοί. Το διαγράφω, μην παρεξηγηθώ".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης