Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ποιος είναι νέος πρόεδρος της Τεχνόπολης Κωστής Παπαϊωάννου - Οι αλλαγές στον «Αθήνα 9,84»

Ποιος είναι νέος πρόεδρος της Τεχνόπολης Κωστής Παπαϊωάννου - Οι αλλαγές στον «Αθήνα 9,84»
Ο πρόεδρος του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού «Αθήνα 9,84» αναλαμβάνει ο μουσικός, Νίκος Λαλιώτης
Κατόπιν πρότασης του νέου Δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, ο Κωστής Παπαϊωάννου αναλαμβάνει πλέον πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Τεχνόπολης.
«Αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση του Χάρη Δούκα να αναλάβω ως Πρόεδρος του ΔΣ στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Τον ευχαριστώ πολύ. Είναι σπουδαίος θεσμός η Τεχνόπολη για την Αθήνα και μπορεί να προσφέρει πολλά» τονίζει σε σχετική ανάρτηση ο Κωστής Παπαϊωάννου.



Ιστορικός με μεταπτυχιακές σπουδές στις πολιτικές επιστήμες ο Κωστής Παπαϊωάννου υπήρξε πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και γενικός γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Επίσης ήταν πρόεδρος του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας και πρωτοστάτησε στη σύσταση του Δικτύου Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας.
Στο παρελθόν υπήρξε για χρόνια πρόεδρος του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας.
Παράλληλα, μετείχε στον συντονισμό του Παρατηρητηρίου στη Δίκη της Χρυσής Αυγής και σήμερα διευθύνει το Σημείο για τη μελέτη και αντιμετώπιση της ακροδεξιάς.
Αντιπρόεδρος της Τεχνόπολης ορίστηκε η Βάσω Μπάρκα, στέλεχος πολυεθνικής ασφαλιστικής εταιρείας.

Τι αλλάζει στον Αθήνα 9,84

Παράλληλα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου γνωστοποιήθηκε ότι πρόεδρος του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού «Αθήνα 9,84» αναλαμβάνει ο μουσικός, Νίκος Λαλιώτης, ο οποίος έχει εμφανιστεί επανειλημμένως στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στις σημαντικότερες αίθουσες της Αθήνας, ενώ έχει διδάξει πιάνο επί σειρά ετών και έχει εργαστεί ως συνοδός τραγουδιού στο Ωδείο Αθηνών.
Έχει υπάρξει παράλληλα συνιδρυτής και πρώτος έφορος της πολυπολιτισμικής παιδικής χορωδίας «Polyphonica».
Τη θέση του αντιπροέδρου αναλαμβάνει ο αρθρογράφος της εφημερίδας «Καθημερινή», Πάσχος Μανδραβέλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης