Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Νέος Κόσμος: Μαφιόζικη εκτέλεση σε βενζινάδικο - Νεκρός από δεκάδες σφαίρες ένας 44χρονος

Νέος Κόσμος: Μαφιόζικη εκτέλεση σε βενζινάδικο - Νεκρός από δεκάδες σφαίρες ένας 44χρονος
Εντοπίστηκε καμένο στο Δαφνί το όχημα των δραστών
(upd) Μαφιόζικη εκτέλεση ενός 44χρονου έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής στο Νέο Κόσμο, όπου οι δράστες τον πυροβόλησαν δεκάδες φορές με καλάσνικοφ και πιστόλι.
Η δολοφονία έγινε στην οδό Ηλία Ηλιού και Φρατζή, στο Νέο Κόσμο, οπου οι αστυνομικοί συνέλλεξαν 97 κάλυκες από καλάσνικοφ.
Το θύμα «γάζωσαν» άγνωστοι με καλάσνικοφ  την ώρα που είχε βγει από το βενζινάδικο ιδιοκτησίας του και είχε άνοιξε την πόρτα για να μπει στο θωρακισμένο αυτοκίνητό του.
Στο σημείο,συνεχίζονται οι έρευνες από την Ελληνική Αστυνομία, ενώ προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δράστες ήταν 3 ή 4 και επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο.
Το  αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε καμένο στο Δαφνί και μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών ερευνών για να εξεταστεί εργαστηριακά, ενώ εκτιμάται ότι υπήρχε και δεύτερη ομάδα υποστήριξης, καθώς μετά την δολοφονία μία μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού φαίνεται να απομακρύνεται από το σημείο.
Η έρευνα για τον εντοπισμό της μοτοσικλέτας που εκτιμάται ότι εμπλέκεται στη δολοφονία συνεχίζεται, ενώ έχει ληφθεί οπτικό υλικό από κάμερες της περιοχή για να εξεταστεί στο πλαίσιο της προανάκρισης.
Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Γνωστός στις Αρχές το θύμα

Ο 44χρονος που έπεσε νεκρός από δεκάδες σφαιρες είναι γνωστός στις Αρχές και είχε σχέσεις με τη νύχτα.
Πρόκειται για τον Βαγγέλη Ζαμπούνη,που ήταν γνωστός με το ψευδώνυμο "Ζαμπόν". Το όνομά του υπάρχει σε δικογραφίες για υποθέσεις της νύχτας και ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, ενώ είχε εμπλακεί και σε ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας
Η δολοφονία αποδίδεται από την Αστυνομία σε συμβόλαιο θανάτου, στο πλαίσιο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ νονών της νύχτας, καθώς το θύμα θεωρούνταν από τα μεγάλα ονόματα στον συγκεκριμένο χώρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεκρός ήταν μέλος της Greek Mafia, με βαρύ ποινικό μητρώο, ενώ είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε ομάδα εκβιαστών και το 2018 στον Πειραιά είχε τραυματιστεί σε μια παρόμοια απόπειρα σε βα΄ρος του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης