Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη – ΕΛ.ΑΣ.: Συλλήψεις δύο νεαρών γυναικών που έκλεβαν μπρούντζινα καντήλια από τα κοιμητήρια της Νεοχωρούδας

Θεσσαλονίκη – ΕΛ.ΑΣ.: Συλλήψεις δύο νεαρών γυναικών που έκλεβαν  μπρούντζινα καντήλια από τα κοιμητήρια της Νεοχωρούδας
Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα
Χειροπέδες σε δύο 22χρονες που έκλεβαν μπρούντζινα καντήλια των νεκροταφείων στην περιοχή της Νεοχωρούδας στη Θεσσαλονίκη, πέρασαν αστυνομικοί.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο περιπολιών αστυνόμευσης, πλήρωμα περιπολικού συνέλαβε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 13/1 δύο 22χρονος, επειδή στο όχημα όπου επέβαιναν βρέθηκαν 14 μπρούντζινα καντηλάκια μνημάτων, στον χώρο των αποσκευών και στη θέση του συνοδηγού.
Σε βάρος των δύο γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου.
Ωστόσο, από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών προέκυψε ότι τα καντήλια είχαν αφαιρεθεί λίγο νωρίτερα, από μνήματα κοιμητηρίων της Νεοχωρούδας, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κατσαβίδια και μία βαριοπούλα. Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, «πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο περιπολιών για την αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής της Νεοχωρούδας και την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, πρωινές ώρες χθες (13-01-2024), συνέλαβε δύο άτομα, διότι στο όχημα που επέβαιναν ανευρέθηκαν, στο χώρο των αποσκευών και στη θέση του συνοδηγού, 14 μπρούτζινα καντηλάκια μνημάτων.
Πρόκειται για δύο 22χρονες ημεδαπές, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου.
Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών προέκυψε ότι τα προαναφερόμενα αντικείμενα είχαν αφαιρεθεί λίγο νωρίτερα, από μνήματα κοιμητηρίων της Νεοχωρούδας ενώ επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κατσαβίδια και μία βαριοπούλα.
Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης