Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Θα απαντήσω στη Δικαιοσύνη και σε όσους έχουν δώσει έστω και 1 ευρώ»

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Θα απαντήσω στη Δικαιοσύνη και σε όσους έχουν δώσει έστω και 1 ευρώ»
Όλο αυτό το διάστημα που έχει έρθει στην επιφάνεια η υπόθεση, ο Πολυχρονόπουλος έχει επιλέξει τον δρόμο της σιωπής
Στην ελληνική Δικαιοσύνη και τους ανθρώπους που έχουν καταθέσει χρήματα στους λογαριασμούς της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» δηλώνει ότι θα απολογηθεί ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.
Όλο αυτό το διάστημα που έχει έρθει στην επιφάνεια η υπόθεση, ο Πολυχρονόπουλος έχει επιλέξει τον δρόμο της σιωπής για όλα όσα ακούγονται για την δράση του και την «ψεύτικη» φιλανθρωπική δράση, για την οποία τον κατηγορούν.
Μιλώντας στο MEGA ο ίδιος σημειώνει ότι «Στους μόνους που θα απολογηθώ είναι η ελληνική δικαιοσύνη όταν και αν με καλέσει και στους ανθρώπους που έδωσαν έστω και 1 ευρώ».
«Είμαι στον Άλλον Άνθρωπο και είμαι εδώ, όποιος θέλει να έρθει να με βρει εδώ», λέει ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος στην κάμερα του Live News, ενώ δείχνει το δωμάτιο στο οποίος μένει αυτές τις μέρες με την εισαγγελική έρευνα να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Ο χώρος έχει μόνο ένα διπλό κρεβάτι, στο οποίο κοιμάται με ένα παράθυρο, το οποίο είναι καλυμμένο με μαύρες κουρτίνες και ένα μπάνιο.
Συνεχώς νέες αποκαλύψεις, νέες μαρτυρίες από πρώην εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας και ανθρώπους που έχουν συνεργαστεί μαζί του, βλέπουν το φως της δημοσιότητας αλλά εκείνος επιμένει να ευχαριστεί τον κόσμο που παραμένει στο πλευρό του τις δύσκολες αυτές ώρες.
«Έχω πει πολλές φορές ότι θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με πίστεψε και με πιστεύουν ακόμα. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που έρχεται εδώ αυτή την στιγμή. Μου δίνει ελπίδα ότι θα εξακολουθεί να υπάρχει ”Ο Άλλος Άνθρωπος”».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης