Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πορτοσάλτε για Πάνο Βλάχο: Αυτό που εξετάζουμε είναι η παρακίνηση σε φόνο

Πορτοσάλτε για Πάνο Βλάχο: Αυτό που εξετάζουμε είναι η παρακίνηση σε φόνο
Ο Άρης Πορτοσάλτε σημείωσε: «Μπορώ να αντιμετωπίσω ό,τι κουβαλάνε μέσα στο μυαλό τους. Όπλα δεν μπορώ να αντιμετωπίσω»
Στη δικαιοσύνη κατά του Πάνου Βλάχου, επιμένει ότι θα προσφύγει ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε καθώς όπως είπε, το τραγούδι του ηθοποιού με στίχο «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» προτρέπει να του κάνουν κακό.
Ο Άρης Πορτοσάλτε μιλώντας στον ΣΚΑΪ σημείωσε: «Μπορώ να αντιμετωπίσω ό,τι κουβαλάνε μέσα στο μυαλό τους. Όπλα δεν μπορώ να αντιμετωπίσω».

«Αυτό που εξετάζουμε είναι η παρακίνηση στον φόνο»

«Ότι ήταν να πω, το είπα χθες. Το μόνο που θα μπορούσα να προσθέσω σήμερα είναι το εξής: μεροκαματάκι για να τσιμπήσουμε λίγο από τον λαϊκισμό, λίγο από το λούμπεν… Υπάρχουν τηλεοπτικά προϊόντα που ψωνίζουν από το λούμπεν… Αυτό που εξετάζουμε είναι η παρακίνηση στον φόνο, η παρότρυνση στον φόνο. Δηλαδή, πάρε το πιστόλι, καθάρισε, για να τον βάλουμε μέσα στον σάκο. Αυτό εξετάζουμε, το υπόλοιπο είναι για να βγαίνουν μερικά μεροκάματα. Αλλά η ουσία είναι αυτή, η παρότρυνση σε φόνο», είπε αρχικά ο ίδιος
«Εγώ πάντως είμαι διατεθειμένος να πάω σε μια καφετέρια, που θα είναι η εξέδρα που σηκώνει τα πανό, ο ηθοποιούλης, που λέει ο Μπάμπης, όλοι αυτοί που θέλουν το κακό μου και να μιλήσω μαζί τους. Μπορώ να αντιμετωπίσω ότι κουβαλάνε μέσα στο μυαλό τους. Όπλα δεν μπορώ να αντιμετωπίσω. Θα πάω στη δικαιοσύνη να βρω το δίκιο μου. Να ακούσω τη δικαιοσύνη τι έχει να μου πει», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης