Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αγρότες μετά το ραντεβού στο Μαξίμου: Δεν ικανοποιήθηκαν συνολικά τα αιτήματα - Στα μπλόκα οι αποφάσεις

Αγρότες μετά το ραντεβού στο Μαξίμου: Δεν ικανοποιήθηκαν συνολικά τα αιτήματα - Στα μπλόκα οι αποφάσεις
"Πιστεύουμε ότι ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί, να δυναμώσουν και άλλο τα μπλόκα για να ικανοποιηθούν στον μέγιστο δυνατό βαθμό τα αιτήματα επιβίωσης που έχει προβάλει το αγροτικό κίνημα της χώρας όλες αυτές τις μέρες", δήλωσε ο Ρίζος Μαρούδας
Σχετικά Άρθρα
Ώρα αποφάσεων για τους αγρότες, καθώς μετά τις κυβερνητικές ανακοινώσεις για φθηνότερο ρεύμα σε βάθος 10ετίας και προκαταβολή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο αγροτικό πετρέλαιο, 40 εκατ. ευρώ, στα τέλη του Μαρτίου, θα επιστρέψουν στα μπλόκα για να οριστικοποιήσουν τις επόμενες κινήσεις τους.
Δεν έχει ικανοποιηθεί το σύνολο των αιτημάτων μας, θα αποφασίσουμε στα μπλόκα μας, τόνισε ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Επιτροπής μπλόκων των αγροτών, Ρίζος Μαρούδας, μετά το πέρας της συνάντησης στο Μαξίμου.
Ωστόσο, εξέφρασε την πρόθεση του αγροτικού κόσμου να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις μέχρι να ικανοποιηθούν στον μέγιστο δυνατό βαθμό τα αιτήματά τους, κάτι που θα αποφασιστεί στα μπλόκα.
«Εμείς θα πάμε στα μπλόκα μας, θα ενημερώσουμε τους συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα για ό,τι συζητήθηκε σήμερα, θα πάρουμε τις αποφάσεις στα μπλόκα μας. Πιστεύουμε ότι ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί, να δυναμώσουν και άλλο τα μπλόκα για να ικανοποιηθούν στον μέγιστο δυνατό βαθμό τα αιτήματα επιβίωσης που έχει προβάλει το αγροτικό κίνημα της χώρας όλες αυτές τις μέρες» , είπε χαρακτηριστικά.
Για μια εποικοδομητική και ουσιαστική συζήτηση έκανε λόγο από την πλευρά του ο γραμματέας της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων, Γιάννης Παναγής.
Όπως ανέφερε, «σε μια διαπραγμάτευση κάτι κερδίζεις,αλλά εμείς δεν έχουμε περιθώριο να χάσουμε», «υπήρξαν δεσμεύσεις, αλλά τις απαντήσεις θα τις δώσουν οι αγρότες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης