Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ - Λουτράκι: Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά, όπλα και βεγγαλικά - Στην Εφορία Αρχαιοτήτων Κορινθίας πέτρινα αντικείμενα

ΕΛ.ΑΣ - Λουτράκι: Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά, όπλα και βεγγαλικά - Στην Εφορία Αρχαιοτήτων Κορινθίας πέτρινα αντικείμενα
Πάνω από μισό κιλό κάνναβης, 2 πιστόλια και 256 κροτίδες κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου
Στη σύλληψη δύο ατόμων στο Λουτράκι Κορινθίας προχώρησαν αστυνομικοί, καθώς τους τελευταίους εννέα μήνες δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, το απόγευμα της Τρίτης 13/2 συνελήφθησαν ένας 25χρονος και ένας 33χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών για ναρκωτικά, όπλα και βεγγαλικά.
Όπως προέκυψε μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, αξιοποιώντας κατάλληλα και συνδυαστικά στοιχεία, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες τουλάχιστον τους τελευταίους εννέα μήνες, δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στο Λουτράκι και την Κόρινθο.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

Κατασχέσεις

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-2 πιστόλια,
-2 γεμιστήρες,
-1 αυτοσχέδιο πιστόλι,
-94 φυσίγγια διάφορων,
-20 φυσίγγια φλόμπερ,
-2 μαχαίρια,
-249 κροτίδες,
-7 αυτοσχέδιες κροτίδες,
-22 βάζα και 9 συσκευασίες, περιέχουσες ανισοβαρείς ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 555,6 γραμμαρίων,
-132 ναρκωτικά χάπια,
-ποσότητα σπόρων κάνναβης, συνολικού βάρους 37 γραμμαρίων,
-1 ζυγαριά ακριβείας
-6 τρίφτες κάνναβης,
-πλήθος πλαστικές σακούλες μεσαίου και μικρού μεγέθους,
-το χρηματικό ποσό των 1.700 ευρώ, ως προερχόμενο από την εγκληματική τους δραστηριότητα και
-16 πέτρινα αντικείμενα, πιθανόν αρχαιολογικής προελεύσεως.
Τα παραπάνω κατασχεθέντα πέτρινα αντικείμενα θα αποσταλούν στην Εφορία Αρχαιοτήτων Κορινθίας, προκειμένου να εξακριβωθεί αν εμπίπτουν στις προστατευτικές διατάξεις της νομοθεσίας «για την Προστασία των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς».
loutraki.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης