Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κατερινόπουλος για μακελειό στη Γλυφάδα: «Ένιωσε αδικία, δεν το είχε σχεδιάσει, αλλιώς γιατί να αυτοκτονήσει;»

Κατερινόπουλος για μακελειό στη Γλυφάδα: «Ένιωσε αδικία, δεν το είχε σχεδιάσει, αλλιώς γιατί να αυτοκτονήσει;»
Όλα όσα δήλωσε ο κ. Θανάσης Κατερινόπουλος για το μακελειό που έγινε στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα και για το αν ήταν σχεδιασμένη ή όχι.
Ο ταξίαρχος Θανάσης Κατερινόπουλος σχολίασε την τριπλή δολοφονία και την αυτοκτονία του 76χρονου Αιγύπτιου «Άρη», στη ναυτιλιακή εταιρεία European Product Carriers στη Γλυφάδα, εκφράζοντας την άποψη πως ο δράστης πιθανότατα υπέκυψε σε συναισθηματική φόρτιση και όταν συνειδητοποίησε τι έκανε, έβαλε τέλος στη ζωή του.
Να σημειωθεί ότι ο «Άρης» σκότωσε την αδερφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση, Μαρία Λαδά, ηλικίας 76 ετών, τον γαμπρό του Αντώνη Βλασάκη (σύζυγος της Δέσποινας Καρνέση), ηλικίας 79 ετών και CEO της εταιρείας κι έναν ακόμη εργαζόμενο, καπετάνιο, ονόματι Ηλία Κουκουλάρη.
«Ένας άνθρωπος ο οποίος οπλίζεται με αυτόν τον τρόπο, μπαίνει σε έναν χώρο, σκοτώνει τρεις ανθρώπους και στο τέλος αυτοκτονεί, δείχνει ότι ο άνθρωπος είχε, εκείνη τη στιγμή, συναισθήματα που δεν μπορούσε να κοντρολάρει. Δεν υπήρχε λογική σε αυτό τον άνθρωπο εκείνη τη στιγμή, καμία» επεσήμανε, μιλώντας στο Mega.
«Κάποιο σημαντικό γεγονός έγινε που διατάραξε τα συναισθήματα αυτού του ανθρώπου. Κορυφώθηκαν τα συναισθήματά του, εξαφανίστηκε η λογική και όταν έκανε το κακό επανήλθε η λογική, με αποτέλεσμα να αυτοκτονήσει» είπε ο ίδιος και παρατήρησε πως «δεν είχε κανέναν λόγο να αυτοκτονήσει».
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του κ. Κατερινόπουλου, «το πιο πιθανό είναι ότι ένιωσε την αδικία, ότι τελείωσε ως άνθρωπος. Ένιωσε, μέσα του, ενδεχομένως μία αχαριστία».
Σε ερώτηση σχετικά με τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση και τις πληροφορίες που υπονοούν ότι είχαν παρθεί από το σπίτι της οικογένειας στους Πεταλιούς, ο κ. Κατερινόπουλος επεσήμανε ότι «αν υπήρχε σχεδιασμός, δεν πιστεύω να σχεδίαζε και την αυτοκτονία του, δεν είχε κανέναν λόγο να αυτοκτονήσει».
«Ήταν πάρα πολλά χρόνια κοντά στην οικογένεια, ένιωσε παραπεταμένος. Δεν θυμίζει έναν άνθρωπο που έχει κακοποιητική δράση στο παρελθόν, έναν εγκληματία. Δεν βλέπουμε έναν άνθρωπο που πήγε να πιάσει ομήρους για να διαπραγματευτεί» είπε, σε άλλο σημείο.
«Εκείνη τη στιγμή, του βγήκε το μίσος, του βγήκε η αγανάκτηση και μετά είπε "τι έκανα" και έτσι αυτοκτόνησε» κατέληξε.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης