Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πατήσια: Καταδίωξη σε όχημα αποκάλυψε παράνομη διακίνηση 12 μεταναστών

Πατήσια: Καταδίωξη σε όχημα αποκάλυψε παράνομη διακίνηση 12 μεταναστών
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 17χρονος οδηγός παρέλαβε τους μετανάστες, πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας κοντά στη μεθοριακή γραμμή της χώρας μας με τη Βόρεια Μακεδονία, προκειμένου να τους προωθήσει στην Αθήνα
Δώδεκα μετανάστες, οκτώ γυναίκες και τέσσερις άνδρες, που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας από τη Βόρεια Μακεδονία, μετέφερε ένας 17χρονος με ένα τετρακίνητο ΙΧ αυτοκίνητο, στην Αθήνα, αλλά η παρατηρητικότητα αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ τους οδήγησε όλους στα κρατητήρια.
Στη Στρατηγού Καλλάρη οι ένστολοι εντυπωσιάστηκαν, όταν είδαν στο ΙΧ αυτοκίνητο τόσα πολλά άτομα και αποφάσισαν να το σταματήσουν για έλεγχο. Όταν έκαναν σήμα στον οδηγό του να σταματήσει, εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και έτσι ξεκίνησαν να το καταδιώκουν. Κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και μέσα σε αυτό βρήκαν τους μετανάστες, τρεις από τους οποίους μέσα στον χώρο των αποσκευών στοιβαγμένους.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 17χρονος οδηγός παρέλαβε τους μετανάστες, πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας κοντά στη μεθοριακή γραμμή της χώρας μας με τη Βόρεια Μακεδονία, προκειμένου να τους προωθήσει στην Αθήνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης