Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δημοτική υπάλληλος και η σύζυγος του «παλαιοχριστιανού» -Εργάστηκε με συμβάσεις στο Δασαρχείο Αττικής

Δημοτική υπάλληλος και η σύζυγος του «παλαιοχριστιανού» -Εργάστηκε με συμβάσεις στο Δασαρχείο Αττικής
Όπως γίνεται γνωστό, εκτός από τον σύζυγο, που ήταν δημόσιος υπάλληλος, και η Σεβαστή, η σύζυγος, εργαζόταν ως συμβασιούχος στον Δήμο Ωρωπού
Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις για την οικογένεια των παλαιοχριστιανών που ζουν σε λαγούμι στην Κορινθία. Όπως γίνεται γνωστό, εκτός από τον σύζυγο, που ήταν δημόσιος υπάλληλος, και η Σεβαστή, η σύζυγος, εργαζόταν ως συμβασιούχος στον Δήμο Ωρωπού.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα, η παλαιοχριστιανή Σεβαστή ήταν συμβασιούχος δημοτική υπάλληλος στον Ωρωπό και συγκεκριμένα στην κοινότητα Καπανδριτίου.

Συμβασιούχος στο Δασαρχείο Αττικής η παλαιοχριστιανή Σεβαστή

Μάλιστα, φαίνεται πως η Σεβαστή εργάστηκε σε δύο συμβάσεις το 2018 για μία θέση που ανήκει στο Δασαρχείο Αττικής.
Μιλώντας στην εκπομπή υπάλληλος του Δασαρχείου Αττικής, στον οποίο εργάστηκε για δύο συμβάσεις, η σύζυγος του παλαιοχριστιανού της Κορινθίας αποκάλυψε: «Ή το 2018 ή το 2019. Την είχαμε εδώ δύο οκτάμηνα. Μετά ανανεώσανε οι συμβασιούχοι άλλο ένα οκτάμηνο. Ήταν έξω. Σε έργα ήτανε. Είχε λίγα θέματα, τσακωνόταν με τον κόσμο και μετά την έφερε ο δασάρχης μέσα εδώ, να καθαρίζει, να σκουπίζει και καλά. Τον τελευταίο δηλαδή λίγο καιρό πριν τελειώσει η σύμβαση, την έφερε μέσα. Δημιουργούσε θέματα. Τσακωνόταν με τα άλλα παιδιά που δούλευαν μαζί».
Και συνεχίζει: «Ήταν λίγο ιδιότροπη. Ερχόταν από Αγίους Αποστόλους, έμενε Κάλαμο και ερχόταν Καπανδρίτι. Είναι ιδιαίτερος άνθρωπος. Να σκεφτείτε και δύο φορές, από Αγίους Αποστόλους Καπανδρίτι που είναι γύρω στα 25-27 λεπτά ερχόταν με ποδήλατο».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης