Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ολυμπιακός - Το CAS του έδωσε πίσω ένα βαθμό της ποινής από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός - Το CAS του έδωσε πίσω ένα βαθμό της ποινής από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Ανατροπή δεδομένων σημειώθηκε αισίως, μένει η ήττα με 3-0 του Ολυμπιακού στα «χαρτιά» από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν ισχύει η ποινή του ενός βαθμού. Στο -4 από την κορυφή της βαθμολογίας οι «ερυθρόλευκοι».

Τον ένα βαθμό που του είχε αφαιρεθεί για την υπόθεση του Χουάνκαρ στο ντέρμπι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τον Παναθηναϊκό πήρε πίσω ο Ολυμπιακός στο CAS, με τον μηδενισμό των «ερυθρόλευκων» ωστόσο να παραμένει.
Ο Ολυμπιακός είχε προσφύγει στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο για την απόφαση να χάσει το ματς με 0-3 από τον Παναθηναϊκό και να του αφαιρεθεί και ένας βαθμός, δίνοντας επίσης και δύο ματς κεκλεισμένων των θυρών με πρόστιμο 38.000 ευρώ.
Έπειτα από αυτήν την απόφαση, ο Ολυμπιακός πηγαίνει στους 54 βαθμούς, παραμένοντας τέταρτος, έναν βαθμό πίσω από τον τρίτο Παναθηναϊκό που είναι στους 55.
Αφορά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, την φωτοβολίδα που είχε πέσει εντός του γηπέδου, τον τραυματισμό του Χουάνκαρ και την ποινή των «ερυθρολεύκων». Ο γηπεδούχος είχε χάσει το παιχνίδι με 3-0 στα «χαρτιά» και του είχε επιβληθεί και -1, για όσα συνέβησαν.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης