Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πάτρα: Υποψήφιος δήμαρχος έπαιζε μπαρμπούτι με άλλους 13

Πάτρα: Υποψήφιος δήμαρχος έπαιζε μπαρμπούτι με άλλους 13
Οι 13 τζογαδόροι και ο προσωρινά υπεύθυνος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα παίγνια
Ένας γνωστός αυτοδιοικητικός που έχει κατεβεί ως υποψήφιος Δήμαρχος σε περιοχή της Αχαΐας, ήταν μεταξύ των 13 τζογαδόρων που είχαν στήσει χοντρό παιχνίδι με «μπαρμπούτι» σε μια λέσχη στην Πάτρα και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας, αργά το βράδυ της Κυριακής.
Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο κατάστημα στο πλαίσιο της διερεύνησης πληροφοριών για την διεξαγωγή παράνομου τυχερού παιχνιδιού και συνέλαβαν 12 Έλληνες και δυο αλλοδαπούς, μεταξύ των οποίων και τον προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος. Κατά την έρευνα που έκαναν στο κατάστημα και στους παίκτες, βρήκαν 19.000 ευρώ που πόνταραν και τα κατέσχεσαν μαζί με 18 ζάρια, 178 μάρκες και δύο τράπουλες.
Οι 13 τζογαδόροι και ο προσωρινά υπεύθυνος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα παίγνια, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που απουσίαζε την ώρα της εφόδου.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης