Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αστυνομικός συνελήφθη για κύκλωμα μαστροπείας - Εξέδιδε Ουκρανές και Ρωσίδες στη Μεταμόρφωση

Αστυνομικός συνελήφθη για κύκλωμα μαστροπείας - Εξέδιδε Ουκρανές και Ρωσίδες στη Μεταμόρφωση
Προηγήθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία ο ανωτέρω αστυνομικός συμμετείχε σε οργανωμένο κύκλωμα σωματεμπορίας και γενετήσιας εκμετάλλευσης γυναικών
Στη σύλληψη ενός αστυνομικού για μαστροπεία, προχώρησε το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων. Ο αστυνομικός, συνελήφθη χθες Πέμπτη (21/3/2024) το απόγευμα, σε περιοχή της Αττικής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Προηγήθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία ο ανωτέρω αστυνομικός συμμετείχε σε οργανωμένο κύκλωμα σωματεμπορίας και γενετήσιας εκμετάλλευσης γυναικών.

Το τηλεφώνημα

Το κουβάρι για τον αστυνομικό άρχισε να ξετυλίγεται όταν το βράδυ της 10ης Οκτωβρίου 2023 υπήρξε τηλεφώνημα στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ στο οποίο γινόταν λόγος για αστυνομικό που υπηρετεί σε υπηρεσία του Πειραιά και συμμετέχει σε οργανωμένο κύκλωμα σωματεμπορίας και εκδίδει αλλοδαπές γυναίκες. Στο ίδιο τηλεφώνημα ειπώθηκε και το όνομα του ξενοδοχείου στο οποίο μετέφερε τις γυναίκες από την Ουκρανία και τη Ρωσία.

Τι βρέθηκε

Ακολούθησε ανάλυση και αξιολόγηση πληροφοριακών δεδομένων και με χρήση ειδικών ανακριτικών τεχνικών πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και ακινητοποιήθηκε, ενώ σε έρευνες που ακολούθησαν σε οικίες, -4- οχήματα, γραφείο επιχείρησης ενοικιάσεων αυτοκινήτων, καθώς και στην κατοχή του συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-2- κινητά τηλέφωνα,
το χρηματικό ποσό των -3.035- ευρώ,
-12- φυσίγγια διαμετρήματος 5,56 mm,
-7- φορητοί ασύρματοι πομποδέκτες και
σιδερογροθιά,
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

2323.jpg

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης