Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θρίλερ με την Μαίρη Χρονοπούλου - Προκαταρκτική εξέταση για τις συνθήκες θανάτου της - Άνοιξε νέος κύκλος καταθέσεων

Θρίλερ με την Μαίρη Χρονοπούλου - Προκαταρκτική εξέταση για τις συνθήκες θανάτου της - Άνοιξε νέος κύκλος καταθέσεων
Κατέθεσε ο σκηνοθέτης και φίλος της ηθοποιού, Χάρης Παπαδόπουλος, ενώ έχει κληθεί για κατάθεση ο πρώην σύντροφος της Μαίρης Χρονοπούλου, Νίκος Σταγόπουλος
Mετά από εισαγγελική παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης ξεκινά νέος κύκλος καταθέσεων για τις συνθήκες θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου.
Την έρευνα διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της ΥΔΕΖΙ, λίγους μήνες μετά τον θάνατο της ηθοποιού και το αίτημα στενών φίλων της ότι ενδέχεται να υπάρχει εγκληματική ενέργεια.
Το πρωί της Τρίτης κατέθεσε ο σκηνοθέτης και φίλος της ηθοποιού, Χάρης Παπαδόπουλος, ενώ έχει κληθεί για κατάθεση ο πρώην σύντροφος της Μαίρης Χρονοπούλου, Νίκος Σταγόπουλος και άλλοι φίλοι, προκειμένου να δοθούν επιπλέον διευκρινίσεις στα όσα έχουν ήδη κατατεθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, την έρευνα έχει αναλάβει το συγκεκριμένο τμήμα, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι μάλλον έχουν αφαιρεθεί αντικείμενα από το σπίτι της αείμνηστης ηθοποιού.
Η Μαίρη Χρονοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή στις 6 Οκτωβρίου 2023, έπειτα από ολιγοήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, ύστερα από πτώση που είχε στο σαλόνι του σπιτιού της, η οποία της προκάλεσε αιμάτωμα στο κεφάλι.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης