Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μητέρα μηχανοδηγού για την ομιλία Κ. Καραμανλή: Το χειροκρότημα μας τρύπησε τα αυτιά – Ήταν το ίδιο αλαζονικός

Μητέρα μηχανοδηγού για την ομιλία Κ. Καραμανλή: Το χειροκρότημα μας τρύπησε τα αυτιά – Ήταν το ίδιο αλαζονικός
Η μητέρα του Δημήτρη Μασσαλή, του μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας των Τεμπών που είναι ανάμεσα στους 57 νεκρούς ανέφερε «Είχαμε προσδοκίες αλλά δεν είδαμε κάτι διαφορετικό. Προσωπικά είδα το ίδιο κείμενο με κάποιες παραλλαγές. Το ίδιο αλαζονικός, δεν αναφέρθηκε σε καμία ευθύνη»
Αντιδράσεις προκάλεσε από οικογένειες θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών η ομιλία του πρώην υπουργού Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή στη Βουλή αλλά και τα χειροκροτήματα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.
Η μητέρα του Δημήτρη Μασσαλή, του μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας των Τεμπών που είναι ανάμεσα στους 57 νεκρούς ανέφερε «Είχαμε προσδοκίες αλλά δεν είδαμε κάτι διαφορετικό. Προσωπικά είδα το ίδιο κείμενο με κάποιες παραλλαγές. Το ίδιο αλαζονικός, δεν αναφέρθηκε σε καμία ευθύνη».

Πώς ένιωσαν οι οικογένειες των θυμάτων

«Το πιο θλιβερό από όλα, το πιο λυπηρό, είναι ότι κάθε φορά που τελείωνε μία φράση του πήγαινε το βλέμμα στο κοινό του, τους βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι χειροκροτούσαν».
«Το αποκορύφωμα ήταν όταν τελείωσε, αυτό το δυνατό και ηχηρό χειροκρότημα το οποίο τρύπησε τα αυτιά των συγγενών και των θεατών. Εμένα με πείραξε και το γεγονός ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας του μέχρι να κάτσει στην καρέκλα του έδιναν το χέρι. Ποια ήταν η μεγάλη επιτυχία;», τόνισε.
«Νομίζω πως παρά την φιλότιμη προσπάθεια που έκανε για να σώσει ότι μπορούσε από την αξιοπρέπειά του, ακριβώς το αντίθετο κατάφερε».
Ανέφερε ότι πιστεύει ότι ο πρώην Υπουργός Μεταφορών ξέρει ότι κάποια στιγμή θα κληθεί να λογοδοτήσει. «Θεωρώ ότι ο κ. Καραμανλής ξέρει ότι το πόρισμα κάποια στιγμή θα δείξει ποινικές ευθύνες και θα λογοδοτήσει. Δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από την ασυλία του»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης