Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κολωνός: Τη Δευτέρα 1/4 οι ποινές για Μίχο, μητέρα 12χρονης, «Μιχάλη» και άλλους 17 - Η αντίδραση της ανήλικης

Κολωνός: Τη Δευτέρα 1/4 οι ποινές για Μίχο, μητέρα 12χρονης, «Μιχάλη» και άλλους 17 - Η αντίδραση της ανήλικης
Η 12χρονη, που την ώρα της απόφασης βρισκόταν στο σχολείο, ενημερώθηκε για τις εξελίξεις και όπως δήλωσε η δικηγόρος της Ασπασία Ταραχοπούλου είναι πολύ χαρούμενη για την έκβαση των γεγονότων
Διακόπηκε πριν από λίγο η δίκη για την 12χρονη από τον Κολωνό, αφού ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις των συνηγόρων για τα ελαφρυντικά.
Η δίκη θα συνεχιστεί τη Δευτέρα 1/4 με την πρόταση της εισαγγελέα επί των ελαφρυντικών, για τους κατηγορούμενους. Στη συνέχεια θα ανακοινωθούν οι ποινές.
Νωρίτερα, σε πανηγυρισμούς ξέσπασαν οι συγκεντρωμένοι έξω από το Εφετείο Αθηνών μετά την απόφαση του δικαστηρίου να κρίνει ένοχο τον Ηλία Μίχο για βιασμό και μαστροπεία και να αθωώσει την μητέρα της 12χρονης.
Το δικαστήριο απέρριψε την πρόταση της εισαγγελέως.
Η 12χρονη, που την ώρα της απόφασης βρισκόταν στο σχολείο, ενημερώθηκε για τις εξελίξεις και όπως δήλωσε η δικηγόρος της Ασπασία Ταραχοπούλου είναι πολύ χαρούμενη για την έκβαση των γεγονότων.
Υπενθυμίζεται πως το κορίτσι είχε επισημάνει εξαρχής την αθωότητα της μητέρας της, αλλά και τον εφιάλτη που βίωνε με τον Ηλία Μίχο και τους συγκατηγορούμενούς του. «Η μαμά μου είναι αθώα, φοβόμουν το τέρας, θέλω να τελειώσουν οι εφιάλτες μου», είχε τονίσει σε τελευταία της παρέμβαση, σε εκδήλωση της Επιτροπής Αλληλεγγύης προς την ίδια και την οικογένειά της.
Σε δηλώσεις προχώρησε και ο δικηγόρος της μητέρας Απόστολος Λύτρας, ο οποίος συνεργάστηκε στη δίκη με την δικηγόρο της 12χρονης, τονίζοντας την ικανοποίηση του για την απόφαση του δικαστηρίου. «Η μητερα της 12χρονης θα αποφυλακιστεί και θα επανενωθεί με την κόρη της», είπε μεταξύ άλλων.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης