Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τέμπη – Συγγενείς θυμάτων: Το μπάζωμα δεν είναι μύθος - Καταθέτουμε όλα τα στοιχεία, έρχονται μηνύσεις

Τέμπη – Συγγενείς θυμάτων: Το μπάζωμα δεν είναι μύθος - Καταθέτουμε όλα τα στοιχεία, έρχονται μηνύσεις
Το οικόπεδο στο οποίο μεταφέρθηκε χώμα με 25 φορτηγά έχει εντοπιστεί και φυλάσσεται, ενώ αναμένεται με εντολή του ανακριτή να ληφθεί δείγμα και να ελεγχθεί από ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους
Σχετικά Άρθρα
Όλα τα στοιχεία σχετικά με τη διαμόρφωση του τόπου της τραγωδίας, λίγες ώρες μετά τη σύγκρουση των τρένων παρουσιάστηκαν, με τη βοήθεια τεχνικών συμβούλων των οικογενειών, και συζητήθηκαν στη συνάντηση των συγγενών των θυμάτων, την Κυριακή (31/3/2024) στη Λάρισα.
Όπως ανέφερε, ο Δημήτρης Πλακιάς, υπάρχει οπτικό υλικό, βίντεο και φωτογραφίες που δείχνουν καθαρά ότι στο σημείο της σύγκρουσης, στις 4 τα ξημερώματα υπήρχε χορτάρι και στις 6.30 δεν υπήρχε πια, καθώς φορτηγά απομάκρυναν χώμα και άλλα υλικά.
Το οικόπεδο στο οποίο μεταφέρθηκε χώμα με 25 φορτηγά έχει εντοπιστεί και φυλάσσεται, ενώ αναμένεται με εντολή του ανακριτή να ληφθεί δείγμα και να ελεγχθεί από ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.
Οι συγγενείς, την ερχόμενη Τετάρτη (3/4), θα καταθέσουν στον ανακριτή όλα τα στοιχεία και αναμένεται να υποβάλλουν και ονομαστικές μηνύσεις κατά προσώπων απ όλες τις αρχές που διαχειρίστηκαν το δυστύχημα τις πρώτες ώρες και τις επόμενες μέρες.
Ο τεχνικός σύμβουλος Κώστας Λακαφώσης, ανέφερε ότι εξαιτίας της φωτιάς έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον πέντε από τα 57 θύματα, ενώ τα υπόλοιπα 30 απανθρακωμένα θύματα έχασαν τη ζωή τους από τη σύγκρουση και στη συνέχεια κάηκαν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης