Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Οφθαλμίατρος στην Βόρεια Ελλάδα απέκρυψε φορολογητέα ύλη μέσω... Rolex

Οφθαλμίατρος στην Βόρεια Ελλάδα απέκρυψε φορολογητέα ύλη μέσω... Rolex
Πρόκειται για οφθαλμίατρο της βόρειας Ελλάδας, ο οποίος αποτέλεσε αντικείμενο έρευνας για μη έκδοση αποδείξεων και απόκρυψη φορολογητέας ύλης
Διοικητικές κυρώσεις θα επιβληθούν σε οφθαλμίατρο ο οποίος απέκρυπτε φορολογητέα ύλη αγοράζοντας ακριβά ρολόγια, σύμφωνα με την Οικονομική Αστυνομία.
Πρόκειται για οφθαλμίατρο της βόρειας Ελλάδας, ο οποίος αποτέλεσε αντικείμενο έρευνας για μη έκδοση αποδείξεων και απόκρυψη φορολογητέας ύλης.
Από το 2019 έως φέτος ο συγκεκριμένος απέκτησε 23 ρολόγια χειρός, συνολικής αξίας 161.300 ευρώ, τα οποία δεν δικαιολογούνταν από τα εισοδήματα που είχε δηλώσει.
Η αρμόδια ΔΟΥ θα ενημερωθεί για τις παραβάσεις που προέκυψαν, προκειμένου να επιβληθούν οι ανάλογες διοικητικές κυρώσεις.
Με αφορμή αυτή την υπόθεση, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη υπενθυμίζει ότι μέσω του 11012 και του gov.gr μπορεί κάποιος να καταγγείλει οικονομικά εγκλήματα.
Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν ανώνυμα ή επώνυμα με τον τηλεφωνικό αριθμό ή τη διαδικτυακή πύλη του κράτους και να παρέχουν πληροφορίες, να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης