Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δημογλίδου (ΕΛ.ΑΣ): Υπήρχε τρόπος να μεταφερθεί με περιπολία στο σπίτι της η 28χρονη - Δεν έγιναν σωστές ενέργειες

Δημογλίδου (ΕΛ.ΑΣ): Υπήρχε τρόπος να μεταφερθεί με περιπολία στο σπίτι της η 28χρονη - Δεν έγιναν σωστές ενέργειες
"Δεν έγιναν σωστές ενέργειες, δεν εκτιμήθηκε ο κίνδυνος και γι’ αυτό και ελέγχονται οι αστυνομικοί", ανέφερε η Κ. Δημογλίδου
Σχετικά Άρθρα
«Υπήρχε τρόπος να μεταφερθεί με περιπολία στο σπίτι της» η 28χρονη στους Αγίους Αναργύρους, τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κ. Δημογλίδου, αναφερόμενη στην υπόθεση γυναικοκτονίας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.
Η κα Δημογλίδου μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στον ΣΚΑΪ σημείωσε πως δεν έγιναν σωστές ενέργειες, δεν εκτιμήθηκε ο κίνδυνος και γι’ αυτό και ελέγχονται οι αστυνομικοί, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν είναι είναι υποστελεχωμένο το συγκεκριμένο τμήμα, «δεν μιλάμε για λάθη που έγιναν λόγω έλλειψης προσωπικού».
«Δεν τέθηκε ποτέ θέμα μη ύπαρξης περιπολίας στην περιοχή, υπήρχε περιπολικό στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων» δήλωσε στον ΣΚΑΪ η κα Δημογλίδου και πρόσθεσε ότι «το ερώτημα είναι το γιατί δεν κλήθηκε από τους αστυνομικούς το περιπολικό για να συνοδεύσει την κοπέλα στο σπίτι της».
«Για να υπάρχει μια νεκρή γυναίκα προφανώς κι έγιναν λάθη», είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και εξήγησε ότι αντικείμενα της ΕΔΕ είναι το «γιατί δεν ενημερώθηκε το Κέντρο Άμεσης Δράσης από το τμήμα και γιατί δεν ήταν ο φρουρός στη θέση του». Προσθεσε ότι θα κληθούν για κατάθεση όσοι αστυνομικοί ήταν στο Τμήμα εκείνο το βράδυ.
Διαβεβαίωσε δε, ότι θα πάει «η έρευνα μέχρι τέλους», ενώ «υπάρχει και εισαγγελική έρευνα, θα αποδοθούν ευθύνες, εκεί που υπάρχουν».
«Όταν υπάρχει ένα νεκρό κορίτσι, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία», είπε χαρακτηριστικά και κάλεσε τους πολίτες να κάνουν καταγγελίες όταν δεν εξυπηρετούνται σωστά από την Αστυνομία.
Υπογράμμισε ακόμη ότι «είναι λάθος να αντιμετωπίζουμε έτσι το έργο της αστυνομίας για την ενδοοικογενειακή βία από ένα μεμονωμένο περιστατικό», «κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και πρέπει να γίνεται εκτίμηση κινδύνου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης