Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ένταση με χημικά στην Ευελπίδων: Ο γυναικοκτόνος επικαλείται ψυχιατρικά προβλήματα

Ένταση με χημικά στην Ευελπίδων: Ο γυναικοκτόνος επικαλείται ψυχιατρικά προβλήματα
Ο 39χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας της 28χρονης κοπέλας αναμένεται να απολογηθεί με υπόμνημα, στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα επικαλείται χρόνια και σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα
Στο προαύλιο των δικαστηρίων έχουν συγκεντρωθεί μέλη γυναικείων οργανώσεων, που φώναξαν συνθήματα κατά του δράστη της γυναικοκτονίας, ζητώντας την καταδίκη του και τη δικαίωση της ψυχής της αδικοχαμένης Κυριακής.
Ο 39χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας της 28χρονης κοπέλας αναμένεται να απολογηθεί με υπόμνημα, στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα επικαλείται χρόνια και σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η υπεράσπιση αναμένεται να προσκομίσει στοιχεία για αρκετούς ακούσιους και εκούσιους εγκλεισμούς του σε ψυχιατρικά ιδρύματα της χώρας, ενώ θα ζητήσει και τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης
Σημειώνεται πως λίγο πριν τις 14:00 σημειώθηκε ένταση έξω από τα ανακριτικά γραφεία, όταν ορισμένοι από τους συγκεντρωμένους προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο 9. Τότε οι αστυνομικοί που είχαν φράξει την είσοδο του κτιρίου τους απώθησαν κάνοντας περιορισμένη χρήση χημικών.

Θρήνος στο τελευταίο αντίο στην Κυριακή

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν λίγο νωρίτερα την Κυριακή στον Ιερό ναό Αγίου Νεκταρίου στα άνω Λιόσια.
Στις 12:00 ξεκίνησε η κηδεία της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφο της έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων.
Η οικογένεια έχει ντύσει το παιδί με νυφικό ενώ στην είσοδο της εκκλησίας προσφέρονταν μπομπονιέρες.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης