Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Το πρώτο μήνυμα του Σφακιανάκη μετά τη διαγραφή του από τον Χαρδαλιά για την υπόθεση της γυναικοκτονίας

Το πρώτο μήνυμα του Σφακιανάκη μετά τη διαγραφή του από τον Χαρδαλιά για την υπόθεση της γυναικοκτονίας
Σφακιανάκης: Καταδικάζω τον φόνο της Κυριακής, καταδικάζω την Ελληνική Αστυνομία, είμαι ενάντια στους φονιάδες και τους δολοφόνους

«Μας αρέσουν τα challenges, είμαστε Υδροχόοι, γεννημένοι για να ξαναγεννιόμαστε από τις στάχτες μας. Το έχω κάνει πολλές φορές στη ζωή μου. Η άποψή μου ήταν και είναι μία χρόνια τώρα. Όταν σε μια σχέση υπάρχει χωρισμός και μετά υπάρχει το πικάρισμα και ο αντιπερισπασμός μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα τα αποτελέσματα δεν είναι καλά. Αυτό το πιστεύω, το έχω δει, το έχω διαχειριστεί σε εκατοντάδες περιπτώσεις» λέει μεταξύ άλλων σε βίντεο που ανέβασε στα social media.

Δείτε το βίντεο:

Και συμπληρώνει: «Όταν δύο άνθρωποι έχετε μία σχέση και χωρίζετε, όταν γράφει ο ένας κι ο άλλος στα κοινωνικά δίκτυα "περνάω καλά", αυτός που δεν περνάει καλά έχει θέμα. Κι όταν είναι ψυχικά άρρωστος κάνει πράγματα που δεν πρέπει».
«Καταδικάζω τον φόνο της Κυριακής, καταδικάζω την Ελληνική Αστυνομία, είμαι ενάντια στους φονιάδες και τους δολοφόνους, όμως είμαι υπέρ της αλήθειας κι αυτό είναι μια αλήθεια όσο κι αν πειράζει κάποιους. Εγώ θα την πω, όσο μεγάλο κι αν είναι το τίμημα. Είχα ένα τηλέφωνο από τον κύριο Χαρδαλιά ότι θα είμαι εκτός ομάδας. Το δέχτηκα, να είναι καλά» προσθέτει.

www.bakingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης