Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ: Σύλληψη 7 διακινητών μεταναστών στον Εβρο - Χειροπέδες σε αλλοδαπό διωκόμενο με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

ΕΛ.ΑΣ: Σύλληψη 7 διακινητών μεταναστών στον Εβρο - Χειροπέδες σε αλλοδαπό διωκόμενο με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης
Συλλήψεις στον Έβρο
Συνελήφθη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανεών Έβρου τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 7/4 από αστυνομικούς ένας αλλοδαπός, διότι κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις Αρχές της Βουλγαρίας για το αδίκημα της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών και ψυχοτρόπων ουσιών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Θράκης.

Συνελήφθησαν 7 διακινητές

Συνελήφθησαν σε περιοχές του Έβρου 7 διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.
Ειδικότερα, συνελήφθησαν το προηγούμενο 24ωρο από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας. Οι 6 από αυτούς είναι αλλοδαποί.
Αναλυτικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, στην πρώτη περίπτωση, στην Εγνατία οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού συνέλαβαν τον διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα 4 μη νόμιμους μετανάστες.
Στη δεύτερη περίπτωση, σε αγροτική περιοχή του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας συνέλαβαν 4 αλλοδαπούς διακινητές, διότι εντόπισαν τον έναν να προωθεί παράνομα στο εσωτερικό της χώρας 11 μη νόμιμους μετανάστες, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, για το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχαν μεταφέρει νωρίτερα σε προκαθορισμένο σημείο οι άλλοι 3 δράστες.
Στην τρίτη περίπτωση, σε αγροτική περιοχή του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας συνέλαβαν έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας 5 μη νόμιμους μετανάστες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης