Κοινωνία

Η συγγνώμη του Αντώνη Ρέμου στους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»

Η συγγνώμη του Αντώνη Ρέμου στους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Κατά την διάρκεια της συναυλίας του στην γειτονική χώρα, ο γνωστός τραγουδιστής είχε την ανάγκη να ευχαριστήσει τους Αλβανούς για την βοήθεια που πρόσφεραν στην χώρα μας αλλά και να τους ζητήσει συγνώμη επειδή οι Έλληνες τους έχουν πληγώσει
Περιοδεία κάνει αυτό το διάστημα ο Αντώνης Ρέμος και ένα από τα μέρη που βρέθηκε ήταν τα Τίρανα.
Κατά την διάρκεια της συναυλίας του στην γειτονική χώρα, ο γνωστός τραγουδιστής είχε την ανάγκη να ευχαριστήσει τους Αλβανούς για την βοήθεια που πρόσφεραν στην χώρα μας αλλά και να τους ζητήσει συγνώμη επειδή οι Έλληνες τους έχουν πληγώσει.
«Εγώ το ’95 έβγαλα τα πρώτα μου τραγούδια, εκεί γύρω στο ’90 ήρθατε κι εσείς για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Από τότε περάσανε πάρα πολλά χρόνια, μεγαλώσατε, κάνατε οικογένειες, κάνατε παιδιά, μεγαλώσανε τα παιδιά σας, μεγαλώσαμε κι εμείς… Κι αυτό που θέλω να σας πω είναι δύο λέξεις μόνο: ένα ευχαριστώ πολύ που βοηθήσατε πραγματικά την Ελλάδα μας σε στιγμές που το χρειαζόταν κι ένα συγγνώμη γιατί η Ελλάδα σας πλήγωσε και νιώθω ότι πληγωθήκατε», είπε αρχικά ο ερμηνευτής.
«Έτσι ένιωσα κι εγώ ως παιδί μεταναστών στη Γερμανία και ξέρει τι θα πει να είσαι μετανάστης σε άλλη χώρα» προσθέτει στη συνέχεια.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης