Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δολοφονία Λυγγερίδη - Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο 31χρονος «Κοκός» που κρίθηκε προφυλακιστέος

Δολοφονία Λυγγερίδη - Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο 31χρονος «Κοκός» που κρίθηκε προφυλακιστέος
Μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος, που κρίθηκε προφυλακιστέος, φέρεται να έπαθε κρίση πανικού ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ
Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε κατηγορούμενος στην υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη.
Μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος, που κρίθηκε προφυλακιστέος, φέρεται να έπαθε κρίση πανικού ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο κατηγορούμενος είχε στην κατοχή του μία τηλεκάρτα για τα τηλεφωνήματα που δικαιούται να κάνει.
Ξεκίνησε να αυτοτραυματίζεται με την τηλεκάρτα σε μία προσπάθεια να βάλει τέλος στην ζωή του.
Όπως μετέδωσε η ίδια πηγή, ο άνδρας έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς, οι οποίοι μπήκαν στο κελί και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Σωτηρία.
Η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Οι απολογίες

Μέχρι στιγμής στους τέσσερις ανακριτές που χειρίζονται τη δικογραφία έχουν απολογηθεί περίπου 15 κατηγορούμενοι (από τους 31 που οδηγήθηκαν στα δικαστήρια) και έχει προφυλακιστεί ο «Κοκός».
Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες για πρόσωπο που έχει σοβαρό ποινικό παρελθόν, καθώς έχει καταδικαστεί σε πολυετή κάθειρξη για ρατσιστική επίθεση σε κουρείο μετανάστη, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, καθώς για άλλες παρόμοιες υποθέσεις.
Εκτός από τον 31χρονο προφυλακίστηκε και ακόμη ένας.
Αντίθετα τρεις εκ των κατηγορουμένων που απολογήθηκαν μέχρι αυτή την ώρα έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
Μεταξύ αυτών που αφέθηκαν ελεύθεροι είναι και ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου που έχει προφυλακιστεί από τον περασμένο Δεκέμβριο για τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη.
Στον 16χρονο επιβλήθηκαν οι όροι της υποχρεωτικής εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα και της απαγόρευσης παρακολούθησης αγώνων.
Επίσης ένας ακόμη κατηγορούμενος για την υπόθεση αφέθηκε ελεύθερος με όρους, οι οποίοι είναι απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε ΑΤ.
Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος αντιμετώπιζε σωρεία αδικημάτων και σε βαθμό κακουργήματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης