Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Η εισαγγελέας της δίκης Τοπαλούδη καταγγέλλει τον Σωτήρη Τσιόδρα - Τι αναφέρει για τον θάνατο της μητέρας της, στο Αττικόν

Η εισαγγελέας της δίκης Τοπαλούδη καταγγέλλει τον Σωτήρη Τσιόδρα - Τι  αναφέρει για τον θάνατο της μητέρας της, στο Αττικόν
Δόγκα: Δεν στράφηκα ποτέ εναντίον του Τσιόδρα, πολλώ δε μάλλον δεν σκέφτηκα να διεκδικήσω αποζημίωση, ούτε θα το έκανα ποτέ, λόγω αστικής ευθύνης του δημοσίου
Μετά τον θάνατο του πατέρα του βουλευτή της Ν.Δ, Γιάννη Καλλιάνου στο νοσοκομείο Αττικόν, το οποίο καταγγέλλει δημόσια έχοντας στραφεί και στη νομική οδό, σε μια εξομολόγηση που προκαλεί αίσθηση, προχωρεί η εν ενεργεία εισαγγελέας Αριστοτελεία Δόγκα, για την ομάδα του Σωτήρη Τσιόδρα.

Η Εισαγγελέας έγινε ευρέως γνωστή μετά την αγόρευση-καταπέλτη σε βάρος των δύο δραστών στη Ρόδο, που τον Νοέμβριο του 2018 βίασαν, σκότωσαν και πέταξαν στη θάλασσα τη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη.
Η κυρία Δόγκα, που σήμερα υπηρετεί στην Εισαγγελία Εφετών Αιγαίου με έδρα τη Σύρο, με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο facebook γράφει αναλυτικά τα εξής:
«Τον Ιανουάριο του 2007 στο Αττικό Νοσοκομείο πέθανε η μητέρα μου. Επασχε από εξωπυραμιδική συνδρομή και οργανικό ψυχοσύνδρομο και η αρχή του τέλους ήταν ένα σηπτικό σοκ, το οποίο όμως ξεπέρασε σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Αφού πια είχαμε ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ επί χρόνια μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο και η κατάστασή της είχε βελτιωθεί πολύ (από τα ιδιωτικά νοσοκομεία και τους ιδιώτες ιατρούς καθηγητές και άλλους που την παρακολουθούσαν για 4 χρόνια). Πέθανε από μαζική πνευμονική εμβολή διότι δεν γίνονταν σωστά οι αντιθρομβωτικες ενέσεις (αναγκαίες σε ανθρώπους σε κατάκλιση).
Οταν η μεγαλύτερη αδελφή μου, η φαρμακοποιός, το αντιλήφθηκε και ενώ ήμασταν σε απόλυτο σοκ -αφού θα βγαίναμε κατά την πορεία των πραγμάτων-, περιμέναμε για ώρες εκείνο το πρωί τον θεράποντα ιατρό βοηθό τότε πολύ γνωστής καθηγήτριας εκεί να μας ενημερώσει. Αντιλαμβάνεστε την κατάστασή μας. Οταν επιτέλους ήλθε και η αδελφή μου τον ρώτησε “γιατί το κάνατε αυτό, έχετε ευθύνη”, η απάντηση που εισπράξαμε ήταν “η μητέρα σας κάποια στιγμή θα πέθαινε, ούτως ή άλλως”! Εχω θάψει στη μνήμη μου αυτό που μου θύμισαν το 2020 οι αδελφές μου ότι άρπαξα δηλαδή σχεδόν από τον λαιμό τον γιατρό -λόγω της απόλυτα ψυχρής και τραγικά προκλητικής στάσης και απάντησής του- που φυσικά κανείς ΔΕΝ ΑΝΕΜΕΝΕ. Γιατί δεν αναμένεις τέτοιο χυδαίο ύφος εκείνες τις στιγμές ούτε, φυσικά, το αντίθετο, ο γιατρός δηλαδή να σου κάνει τον ψυχίατρο. Επιβλέπων θεράπων ιατρός ήταν ο κ. Τσιόδρας!
Γι’ αυτό μου τον θύμισαν όταν άρχισαν τα περί Covid-19. Δεν στράφηκα ποτέ εναντίον του, πολλώ δε μάλλον δεν σκέφτηκα να διεκδικήσω αποζημίωση, ούτε θα το έκανα ποτέ, λόγω αστικής ευθύνης του δημοσίου. Εχω μετανοήσει καίτοι πολύ καλά γνωρίζω ποια θα ήταν η απόφαση σε ένα ποινικό δικαστήριο (μόνο για ηθικούς λόγους). Σίγουρα πάντως δεν θα επιβάρυνα φορολογουμένους ζητώντας λεφτά κι ας μη μας είχε μείνει μία! Αυτά. 

Συμπέρασμα:

1) Μείνετε άνθρωποι.

2) Μη μας παίρνετε όλους στον λαιμό σας.

Και ο νοών νοείτω» καταλήγει με νόημα η κυρία Δόγκα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης